Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Köteles vagyok ilyesmit elviselni egy házasságban?
1.: Nem hiszek az ilyen mozaik, LEGO, tetris,...akármi családokban.
Ha valaki egyedül marad a gyerekével, az ne keressen új párt!
2.: Miért nem vagy FÉRFI? Ha piál, verd bele, hogy ne tegye!
Csak ünnepekkor/ritkán fogyaszt alkoholt a feleséged? Ez azért még nem akkora tragédia. Szerintem ezt még el lehet viselni attól, hogy te nem iszol. Ha konkrétan alkoholista lett, azt nem kell elviselned, akkor segíts neki, ha szereted.
A szülinapok ünneplése kortól függetlenül fontos a legtöbb családban. Azt írod, hogy már nem is akarsz menni a feleségeddel ünnepelni, mert ilyenkor fogyasztanak alkoholt. Akkor miért baj, ha neked nem szól, hogy mikor megy?
Ő nem a tulajdonod! Nem alkoholista, ha van egy ünnep, akkor ha náluk az a szokás hogy koccintanak, hát tegye. Nálunk egy születésnap igenis nagy ünnep, ebéd, főétel, torta, sütemények, ital, már ha valaki koccintani akar. Én sem iszom, de engem nem zavar ha valaki(k) öntenek maguknak egy pohárral.
Az élet elrohan melletted, és azon görcsölsz, hogy az ostoba szabályaidnak ki felel meg? Első kérdésem, hogy miben árt neked a feleséged? Ha részegen jön haza, főleg ha rendszeresen, akkor értem a problémád, ha csak évi pár alkalommal és csak érezni rajta hogy ivott egy koccintásnyit, akkor meg irigylem a problémádat.
A mozaik család kifejezés meg ultra gáz. Van egy nő akinek van egy lánya, vagy te akinek van egy gyereke stb. Ennyi és nem mozaik, meg tetris, meg puzzle, meg lego. Ha nem tetszik, lépj ki belőle, mozaik ide vagy oda! :)
Ha nem napi szinten, hanem csak alkalmakkor iszik, az nem probléma. Attól nem alkoholista.
Viszont a férjem napi szinten iszik, nem csak alkalmakkor. Már rakétákat is fogyaszt. Na, ez már probléma. Ez már alkoholizmus.
Nagyon nem egyértelmű számomra ez a kérdés. Alkalmakkor iszik a feleséged társaságban vagy egymagában és rendszeresen? Azért ez nagyon nem mindegy.
Abból amit leírtál nekem annyi jött le, hogy elmegy a lányához szülinap, névnap és hasonló alkalmakkor és akkor közösen isznak.
Azért ne haragudj, de ez nem egy ördögtől való cselekedet. Nekem az agyamra is mennél, ha ezzel baszogatnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!