Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válok és kevesebbet látom a fiam, vagy maradok a rossz házasságban és minden nap vele lehetek?
Ne veszekedjetek, eljetek nyitott hazassagban.
40/n, hazas-gyerekes
Honnan tudod, hogy zavarná?
Egyáltalán nem biztos.
Kérdező: megkérdezted már erről?
Én hasonló helyzetben vagyok, és már hónapok óta gondolkodom, hogyha elválna, és hozná a gyereket, én örömmel vállalnám, hogy gondoskodom róla és segítek felnevelni.
N31
Retardált vagy te is a feleségeddel együtt. Szeretők, gyerek, házasság. Tiszta "modern family".
Gratulálok.
Egyébként én azonnal normális útra térnék. Kilépnék ebből az egész hulladék kapcsolatosdiból amit kialakítottatok azt tiszta lappal előről kezdeném. A gyerekért meg küzdenék. 1-2 hetente amúgy is láthatod. Ha már elkrtátok ne csináljátok tovább.
Válj el, próbáljátok ezt békében rendezni, és ha lehet maradj a fiadhoz közel. Beszéljétek meg a feleségeddel, amit a válás/gyermekelhelyezés során döntésként rögzítsenek,hogy gyakran rendszeresen láthatod.
Lehet kérni azt,hogy felváltva legyen egyik/másik szülőnél megadott időszakot /pl. hetes váltásban/,bár ez ha óvodás-iskolás távolsághoz -is- kötött.
Ami fontos,hogy valamennyire közös nevezőre jussatok Ti, szülők, egymás között a láthatás rugalmasságára vonatkozóan, mert a bírósági döntés nem biztos,hogy kedvező, elfogadható lesz számotokra.
Marha jó így felnőni gyerekként , tapasztalatból mondom.
Váljatok el .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!