Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki más férje is ilyen? Hogy fogadjam el ezt?
41 éves, 1 éves kislányunk van, és még mindig ott tart hogy szombatonként elmegy a haverokkal este inni, vagy atmegy valamelyikhez és ott isznak.
Mas házasságokban azt látom, ez egy idővel csökken, nem lesz kedve eljarni. Nála évek óta nem változik. Max annyi hogy nagy bulikba, szórakozó helyekre nem jár. Irigykedem azokra akiknek nem ilyen a férjük ☹️
Bár az is igaz hogy ezen kívül soha sehova nem megy. Se sport, se semmi. Mindig velünk van.
Csak nekem ez a berugunk es röhögünk, kicsit gyerekes már...
Van akinek ilyen még a férje? Engem zavar hogy ilyen. De nem tudom miért.
Hiaba... Próbáltam már sokszor, egy ideig betartja, utana elfelejti es ugyanúgy megy el... Vagy akkor elmegy csütörtök este😀 es akkor hétvégén nem.
Azt mondta ez neki kell. Neki ettől hétvége a hétvége.
Na mondjuk ez igaz 😀
Én nem tudok menni mivel van egy egy éves kislányunk és nem tud rá vigyázni senki.
Megmondom őszintén én is ilyen vagyok csak nőben.Hasonló korosztály.Meg akikkel ezt művelem,azok nálam idősebbek.Egyikünk se változott meg az idők folyamán,pedig már 20 éve ismerjük egymást.Hozzá kell tenni nincs is senkinek sem családja,meg nem is akar.
Nem fog megváltozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!