Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Kinek van színesbőrű (afrikai,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van színesbőrű (afrikai, afroamerikai) felesége/férje? Hol és hogy ismerkedtek össze?

Figyelt kérdés

2019. nov. 27. 16:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
15%

Nincs feka pasim, de a barátnőim rá vannak kattanva a kosaras feka pasikra! Minden város minden kosárcsapata tele van velük.

Plusz az egyetemeken is sokan vannak.

2019. nov. 27. 16:50
 2/12 anonim ***** válasza:
30%
Sok afrikainak ilyen párja van. Gondolom zömével ott is ismerkedtek össze.
2019. dec. 11. 21:44
 3/12 anonim ***** válasza:
24%

En azt tapasztalom , itt észak európában , hogy azok a nök valasztanak afrikait , akik többgyerekesek , elhizottak , es akkor jó lesz az ” idegen”, messziröl jött ember

En nem vagyok rasszista mindenfele nemzetisegu ismerösöm van , afrikai is , arab is . Azt latom a nök köreben hogy szuksegmegoldasnak választják az ilyen pasit

Sved ferfiakat is latni neha fekete növel , öket izgatja ez esetleg , vagy thai növel , nagyon sokat .

Ha szexi , szep nö valaszt maganak afrikai pasit , akkor azt latom hogy a pasas ilyen esetben vagyonos , befolyásos es státusa van

2019. dec. 12. 20:18
 4/12 anonim ***** válasza:
23%

Nekem van!

Hatalmas a bránere, istenien nyal, minden nap 4x kielégít, jól megkettyint...

Jah, el is felejtettem, hogy ez egy hatalmas tévhit!

Ugyan olyan a pötse mint az előző fehér pasimé, amúgy éppen válófélben, mert a négerek olyan lusták mint itthon a romák (tisztelet a kivételnek).

Szóval jah, odaadom ha kell valakinek!

Csak halkan megjegyzem, hogy majd minden haverja farkát láttam, egyik sem volt nagy, teljesen átlagos!

Telán meg merem kockáztatni, hogy a fehérek között több a nagy farkú!

2020. febr. 12. 09:47
 5/12 anonim ***** válasza:
33%
nekem csak csajom
2020. márc. 23. 22:57
 6/12 anonim ***** válasza:
35%
4es, minden haverja farkat lattad?:D hat a romaknal ezert agyon lettel volna utve. Szoval ne hasonlitsad a feketeket hozzajuk... szegyen vagy.
2021. okt. 21. 21:36
 7/12 anonim válasza:
33%
6 os igazad van
2021. okt. 21. 23:06
 8/12 anonim ***** válasza:
47%
azért látta mindegyikét mert körbe adták, ez ilyen törzsi szokás ! :D
2021. okt. 22. 11:30
 9/12 anonim ***** válasza:
47%
8-ismerek olyat is akinek fekete csavoja van es ez sem igaz (a romas valaszolo voltam)
2021. okt. 22. 17:55
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Tesómnak volt fekete pasija 2 évig, meg egy közelibarátnőmnek 3 évig. Senkit nem szeretnék bántani, de nem az erősségük a hosszú távú elköteleződés. Maximum pár év, aztán megcsalás, nem csinálnak semmit otthon, minden pénz kifolyik a kezük közül stb. Van egy ismerős nő akinek tizenéve megvan a fekete párja. Tíz évvel fiatalabb a pasi. Ő nem lép félre (valószínűleg), de évente eltűnik 4-6 hétre Afrikába, a gyerekeikkel keveset foglalkozik, házimunkát alig végez. Ő sem a megtakarításairól híres, meg kénytelen rendszeresen támogatni a Beninben élő családját. Olyan párt nem ismerek, ahol a nő fekete.
2021. okt. 22. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!