Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van színesbőrű (afrikai, afroamerikai) felesége/férje? Hol és hogy ismerkedtek össze?
Nincs feka pasim, de a barátnőim rá vannak kattanva a kosaras feka pasikra! Minden város minden kosárcsapata tele van velük.
Plusz az egyetemeken is sokan vannak.
En azt tapasztalom , itt észak európában , hogy azok a nök valasztanak afrikait , akik többgyerekesek , elhizottak , es akkor jó lesz az ” idegen”, messziröl jött ember
En nem vagyok rasszista mindenfele nemzetisegu ismerösöm van , afrikai is , arab is . Azt latom a nök köreben hogy szuksegmegoldasnak választják az ilyen pasit
Sved ferfiakat is latni neha fekete növel , öket izgatja ez esetleg , vagy thai növel , nagyon sokat .
Ha szexi , szep nö valaszt maganak afrikai pasit , akkor azt latom hogy a pasas ilyen esetben vagyonos , befolyásos es státusa van
Nekem van!
Hatalmas a bránere, istenien nyal, minden nap 4x kielégít, jól megkettyint...
Jah, el is felejtettem, hogy ez egy hatalmas tévhit!
Ugyan olyan a pötse mint az előző fehér pasimé, amúgy éppen válófélben, mert a négerek olyan lusták mint itthon a romák (tisztelet a kivételnek).
Szóval jah, odaadom ha kell valakinek!
Csak halkan megjegyzem, hogy majd minden haverja farkát láttam, egyik sem volt nagy, teljesen átlagos!
Telán meg merem kockáztatni, hogy a fehérek között több a nagy farkú!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!