Hogy fogadjam el, hogy tesom férje utál, hála tesómnak. Az én párommal meg órákat beszélget?
olyan visszás nekem a dolgo, hogy ő lejárat, mert beteg féltékeny, a férje meg el is hiszi amikkel engem mocskol(nem egy olog kiderült miket hord a hátam mögött össze)
de ez annyiban szép hogy a pároknak össze kell tartani, úgy illenek össze.
de én őt nem hordom le az én páromnak olyan sokat szoktak együtt nevetgélni, hogy már hányok tőle..
A tesod rivalizal csak veled, kedvesebb, rendesebbnek akarja magat feltuntetni, ne foglalkozzal vele, ne bantson, hanem mosolyogd ki es mond neki ha igy latja akkor az biztos ugy is van, es nevesd ki. De ha elkezded magad tisztazgatni es igazolni, azzal csak neki ujabb kihivast adsz hogy bizonyitgassa o is az igazat.
Egy ideig probalj ne jarni ossze veluk, de keress olyan elfoglaltsagot hogy meg lepd meg ot is ezzel, a ferjedet meg kuld at, hogy nyugodtan Es tenyleg iratkozz be, pl. jogara, vagy mukorom epito tanfolyamra, vagy hastancra, vagy egy nyelvtanfolyamra, oltozz ki, kis parfumot is tegyel magadra es mint aki elfoglalt no, menj el..es ne allj le vele. Mosolyogj, hogy neked milyen jo, es hadd usse meg a guta. Csak igy tudod hulyere venni..Ha a ferjed nem un ra, akkor meg add ki az utjat, mond meg vagy melletted all, vagy koltozzon ossze veluk es jonapot..rohogd ki ot is. Mond meg neki ilyen agyament hapsi neked nem kell hogy a ferjed legyen, aki a sajat feleseget nem becsuli, menjen a fenebe.
mániákusan félti a párját, és minden nőtől óvni akarja, még ha az a saját testvére is, és mivel sok időt töltötök együtt, még inkább félti tőled. beszéld meg vele! elvégre a testvéred, és jogos a felháborodásod. a normális, emberi módon közlöd ezt vele, és elmondod neki, mennyire rosszul esik neked, biztos meg tudjátok oldani.
(én nagyon jó viszonyban vagyok a húgommal, a családban sem tapasztaltam még ilyet soha, és nem igazán tudom megérteni és átérezni amikor így viselkedik egymással egy testvérpár)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!