Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő, de nem a mienk. Mi erről a véleményetek?
Sziasztok!
A párom barátjának lesz az esküvője. Felkeresett a menyasszonya - akivel amúgy jóban vagyok és megyek a lánybúcsújára - hogy mennyire zavarna, ha a párom az esküvőre egy másik lánnyal vonulna be. Mert hogy én nem vagyok koszorúslány, a párom viszont "koszorúsfiú" mert csak a 7 lányt nevezett ki úgymond erre a posztra, a legközelebbi barátnőit és unokatestvéreit. Tehát a szertartásra karon fogva egy másik lánnyal menne be, illetve közös fotózás stb, a szertartást is "egyedül" nézném meg. Hozzáteszem, mi már 6 éve együtt vagyunk a párommal, ők 2 éve, de mióta együtt vannak, azért viszonylag sokat együtt vacsizunk, voltunk közösen wellness stb, a menyasszonnyal is jóban vagyok. Nem tudom eldönteni, hogy én reagálom túl vagy sem, de nem esik jól, viszont azt sem akarom, hogy csak a párom ne vegyen ezen részt miattam...
" Emberek 15-20 percről van szó! :D"
És a fél napos kreatív fotózásról, lehetőleg három várossal odébb:)
Amúgy örülök az itteni marha sok önjelölt pszichológusnak. Akik, ha ez nem fér bele a kérdezőnek, akkor már magyarázzák a kapcsolatát.
Kibírod. Persze.
Csak az ember mondjuk nem "kibírni" akarja.
Kiállok a ház elé a 32 fokban, és ott állok délután 4-ig, mert végülis "kibírom".
Ja, nem, jobb a légkondis lakásban mégiscsak.
Ja, max a saját esküvőjükről szőnek ábrándképeket, hogy akkor majd ők aztán jól megmondják, hogy ki ki mellé álljon, és ki kussoljon a hátsó sorban. Mert megtehetik, az ő nagy napjuk.
(Már ha eljutnak oda valaha.)
A kérdezőnek igaza van.
Attól, hogy valaki menyasszony, nem kéne mindenkin átgázolni.
Én már az ötlet felvetésekor kiröhögtem volna a királykisasszonyt, mert tudom, hogy a párom nem akarna mással vonulgatni.
Szerintem sokan túlreagálják itt. A vőlegény és menyasszony is a közeli barátaikat kérték fel maguk mellé attól függetlenül, hogy van-e kapcsolatuk. Nem azt várják, hogy játsszanak szerelmespárt, hanem hogy vonuljanak be egymás mellett, majd álljanak egymás mellett fél órát. És ha emellett még elhívják őket a kreatív fotózásra, akkor mi van? A képek úgyis a menyasszonyról és a vőlegényről fognak szólni, nem a koszorús lányok és fiúk összeboronálásáról. Én sem kérnék fel valakit esetleg egy jó barátnő helyett, mert az illető a párom barátjának a párja.
Ráadásul a menyasszony megkérdezte a kérdezőt, tehát nem mondanám, hogy semmibe vette. Én nem rontanám el az ifjú pár örömét azért, hogy a templomban a párom mellett üljek csendben. Ők azok, akik az egész esküvőt megtervezték, megszervezték, kifizették. Lehet, hogy hülyeség koszorúsfiúkat vonultatni, de ha nekik fontos, kívülállóként felesleges beleszólni. A lagzin úgyis együtt lehettek.
De ha valakinek ennyire fontos, ne sunnyogjon a menyasszony háta mögött, titokban megsértődve vagy beteget jelentve, hanem mondja el a véleményét őszintén, mert magában mérgelődni tényleg nincs értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!