Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő, de nem a mienk. Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő, de nem a mienk. Mi erről a véleményetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A párom barátjának lesz az esküvője. Felkeresett a menyasszonya - akivel amúgy jóban vagyok és megyek a lánybúcsújára - hogy mennyire zavarna, ha a párom az esküvőre egy másik lánnyal vonulna be. Mert hogy én nem vagyok koszorúslány, a párom viszont "koszorúsfiú" mert csak a 7 lányt nevezett ki úgymond erre a posztra, a legközelebbi barátnőit és unokatestvéreit. Tehát a szertartásra karon fogva egy másik lánnyal menne be, illetve közös fotózás stb, a szertartást is "egyedül" nézném meg. Hozzáteszem, mi már 6 éve együtt vagyunk a párommal, ők 2 éve, de mióta együtt vannak, azért viszonylag sokat együtt vacsizunk, voltunk közösen wellness stb, a menyasszonnyal is jóban vagyok. Nem tudom eldönteni, hogy én reagálom túl vagy sem, de nem esik jól, viszont azt sem akarom, hogy csak a párom ne vegyen ezen részt miattam...

2018. júl. 30. 18:05
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
55%

" Emberek 15-20 percről van szó! :D"

És a fél napos kreatív fotózásról, lehetőleg három várossal odébb:)

2018. júl. 31. 11:53
 52/62 anonim ***** válasza:
65%
50-es, ezt én sem értem, de szerintem mi vagyunk rosszul összerakva:)
2018. júl. 31. 11:55
 53/62 anonim ***** válasza:
55%
Nem ragad rá a csaj a pasira, de mint írtam, nekem LELKILEG nem férne bele. Ennyi.
2018. júl. 31. 12:03
 54/62 anonim ***** válasza:
78%

Amúgy örülök az itteni marha sok önjelölt pszichológusnak. Akik, ha ez nem fér bele a kérdezőnek, akkor már magyarázzák a kapcsolatát.

Kibírod. Persze.

Csak az ember mondjuk nem "kibírni" akarja.

Kiállok a ház elé a 32 fokban, és ott állok délután 4-ig, mert végülis "kibírom".

Ja, nem, jobb a légkondis lakásban mégiscsak.

2018. júl. 31. 12:05
 55/62 anonim ***** válasza:
26%

Ja, max a saját esküvőjükről szőnek ábrándképeket, hogy akkor majd ők aztán jól megmondják, hogy ki ki mellé álljon, és ki kussoljon a hátsó sorban. Mert megtehetik, az ő nagy napjuk.

(Már ha eljutnak oda valaha.)

2018. júl. 31. 13:06
 56/62 anonim ***** válasza:
75%
Ugye tudjátok, ha elkezditek ócsárolni a másik oldalt, akkor ti sem vagytok különbek? :) Elmondta mindenki a véleményét a témában és kész. Egyébként a kérdésben szereplő menyasszonyt egyáltalán nem hisztériázott, sőt, kikérte a kérdező véleményét.
2018. júl. 31. 13:29
 57/62 anonim ***** válasza:
49%

A kérdezőnek igaza van.

Attól, hogy valaki menyasszony, nem kéne mindenkin átgázolni.

Én már az ötlet felvetésekor kiröhögtem volna a királykisasszonyt, mert tudom, hogy a párom nem akarna mással vonulgatni.

2018. júl. 31. 13:59
 58/62 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem sokan túlreagálják itt. A vőlegény és menyasszony is a közeli barátaikat kérték fel maguk mellé attól függetlenül, hogy van-e kapcsolatuk. Nem azt várják, hogy játsszanak szerelmespárt, hanem hogy vonuljanak be egymás mellett, majd álljanak egymás mellett fél órát. És ha emellett még elhívják őket a kreatív fotózásra, akkor mi van? A képek úgyis a menyasszonyról és a vőlegényről fognak szólni, nem a koszorús lányok és fiúk összeboronálásáról. Én sem kérnék fel valakit esetleg egy jó barátnő helyett, mert az illető a párom barátjának a párja.

Ráadásul a menyasszony megkérdezte a kérdezőt, tehát nem mondanám, hogy semmibe vette. Én nem rontanám el az ifjú pár örömét azért, hogy a templomban a párom mellett üljek csendben. Ők azok, akik az egész esküvőt megtervezték, megszervezték, kifizették. Lehet, hogy hülyeség koszorúsfiúkat vonultatni, de ha nekik fontos, kívülállóként felesleges beleszólni. A lagzin úgyis együtt lehettek.

De ha valakinek ennyire fontos, ne sunnyogjon a menyasszony háta mögött, titokban megsértődve vagy beteget jelentve, hanem mondja el a véleményét őszintén, mert magában mérgelődni tényleg nincs értelme.

2018. júl. 31. 15:16
 59/62 anonim ***** válasza:
28%
Engem inkább az lep meg, hogy a párod igent mondott erre a b..zikodásra. A legjobb barátom esküvőjén se lennék "koszorúsfiú", és semmi problémát nem okozna ezt világosan közölnöm. Kicsit sajnálom hogy ilyen helyzetbe kerültél, de ha már ez van, szerintem ne reagáld túl, nem éri meg.
2018. aug. 1. 17:06
 60/62 anonim ***** válasza:
67%
Mondhat bárki bármit, szerintem nem reagálod túl. Az egy dolog ha valakit tanunak kérnek fel és ezért vannak külön a szertartás alatt. Az meg egy másik dolog, ha valakit arra kérnék hogy egy vadidgen csajjal vonulgasson és bájologjon mikor barátnője van az illetőnek... Az én koszorúslányaim egyedül is be tudtak vonulni... Akinek meg volt párja közülük ő a párjával vonult be... Sajnállak kérdező mert ebből mindenképp te jössz ki rosszul... Ez már a válaszolból is látszik. Én megmondanám hogy eléggé zavarna, bár szerintem a párom se menne bele ilyen baromságba. Oké a menyasszony fotózkodjon a koszorúslányaival, a vőlegény meg a barátaival és ennyi... Jó hogy a vacsorára nem választanak szét. Szerintem ez sértő.
2018. aug. 2. 16:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!