Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő, de nem a mienk. Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő, de nem a mienk. Mi erről a véleményetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A párom barátjának lesz az esküvője. Felkeresett a menyasszonya - akivel amúgy jóban vagyok és megyek a lánybúcsújára - hogy mennyire zavarna, ha a párom az esküvőre egy másik lánnyal vonulna be. Mert hogy én nem vagyok koszorúslány, a párom viszont "koszorúsfiú" mert csak a 7 lányt nevezett ki úgymond erre a posztra, a legközelebbi barátnőit és unokatestvéreit. Tehát a szertartásra karon fogva egy másik lánnyal menne be, illetve közös fotózás stb, a szertartást is "egyedül" nézném meg. Hozzáteszem, mi már 6 éve együtt vagyunk a párommal, ők 2 éve, de mióta együtt vannak, azért viszonylag sokat együtt vacsizunk, voltunk közösen wellness stb, a menyasszonnyal is jóban vagyok. Nem tudom eldönteni, hogy én reagálom túl vagy sem, de nem esik jól, viszont azt sem akarom, hogy csak a párom ne vegyen ezen részt miattam...

2018. júl. 30. 18:05
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem az eskuvo arrol szol h egyutt orulunk a par boldogsaganak es nem arrol h diszlet vagyunk a fotoikon, amugy kb le van xarva h mi h erezzuk magunkat.
2018. júl. 30. 21:13
 22/62 anonim ***** válasza:
49%
18-as, szerintem tökéletesen összefoglaltad, de itt a sok 3,14csáskodó menyasszörny(jelölt)nek úgysem fér bele az egy bites agyába.
2018. júl. 30. 21:20
 23/62 anonim ***** válasza:
21%
Én se értem. Mintha mindenki egész lagzi alatt a párja kezét fogná és egy percre se menne el másokkal dumálni vagy táncolni.
2018. júl. 30. 21:21
 24/62 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem nem gáz, túlreagálod! A férjem is lesz még tanú jó pár helyen, ahol én nem és lesz majd fordítva is. Egy szertartás 15-20 perc, ki fogom bírni. Nem ebben jelenik meg, hogy mi egy pár vagyunk!:)
2018. júl. 30. 22:00
 25/62 anonim ***** válasza:
10%
Vőfélynek hívják a koszorúslány párját Nem koszorúsfiúnak.
2018. júl. 30. 22:14
 26/62 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem vőfély egy van, koszorúslány pedig lehet több is.
2018. júl. 30. 22:31
 27/62 anonim ***** válasza:
65%

Gaz a menyasszony...amerikai baromsagokon szocializalodott es azt majmolo p*csa

31N

2018. júl. 31. 00:06
 28/62 anonim ***** válasza:
66%

Nekem sem esne jól, sőt..

De tiszteletben tartanám az m. kérését. Rendes volt tőle hofy előre szólt. :)

2018. júl. 31. 06:55
 29/62 anonim ***** válasza:
71%

Nem tudom, az ilyen hp menyasszony mit szólna, ha egyszerűen valaki így azt mondaná, hogy NEM megy. Aztán ez sem menne, az sem menne. Elgondolkozna. Túl sok volt az amerikai romantikus vígjáték.

Én azt mondom, hogy oké, az ő napja: zenével, székszoknya színével, virágdísszel, satöbbikkel lehet szórakozni, de emberekkel nem játszunk. Ennyi.

2018. júl. 31. 08:09
 30/62 anonim ***** válasza:
41%

kit érdekel?

bevonul, ott áll, 20 perc ennyi.

2018. júl. 31. 08:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!