Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő, de nem a mienk. Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő, de nem a mienk. Mi erről a véleményetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A párom barátjának lesz az esküvője. Felkeresett a menyasszonya - akivel amúgy jóban vagyok és megyek a lánybúcsújára - hogy mennyire zavarna, ha a párom az esküvőre egy másik lánnyal vonulna be. Mert hogy én nem vagyok koszorúslány, a párom viszont "koszorúsfiú" mert csak a 7 lányt nevezett ki úgymond erre a posztra, a legközelebbi barátnőit és unokatestvéreit. Tehát a szertartásra karon fogva egy másik lánnyal menne be, illetve közös fotózás stb, a szertartást is "egyedül" nézném meg. Hozzáteszem, mi már 6 éve együtt vagyunk a párommal, ők 2 éve, de mióta együtt vannak, azért viszonylag sokat együtt vacsizunk, voltunk közösen wellness stb, a menyasszonnyal is jóban vagyok. Nem tudom eldönteni, hogy én reagálom túl vagy sem, de nem esik jól, viszont azt sem akarom, hogy csak a párom ne vegyen ezen részt miattam...

2018. júl. 30. 18:05
1 2 3 4 5 6 7
 1/62 anonim ***** válasza:
40%
Én őszintén nem látom ebben a szituációban a problémát. Minek kéne pontosan zavarnia?
2018. júl. 30. 18:08
 2/62 anonim ***** válasza:
91%
Megmondanám, hogy nem vagyok elragadtatva az ötlettől. Ezért is jó, hogy a koszorúslányok hagyományosan egyedülálló nők, illetve kislányok, mert így a házas- és egyéb párok nincsenek szétválasztva.
2018. júl. 30. 18:10
 3/62 anonim ***** válasza:
89%
Mi alapján lett a párod "koszorúsfiú"? Keressenek mást. Ennyi.
2018. júl. 30. 18:18
 4/62 anonim ***** válasza:
49%
Én nem látok ebben problémát, a párod a vőlegény barátja, persze, hogy szeretné, hogy "koszorúsfiú" legyen. A csaj meg a menyasszonyhoz áll közel. Tiszta sor, teljesen oké, feleslegesen generálnád a feszkót, ha csak megemlítenéd neki a dolog. Remélem nem várod el, hogy kihagyja a a haverja esküvőjét ilyen hülyeség miatt.
2018. júl. 30. 18:27
 5/62 anonim ***** válasza:
46%

Most mi a bajod? A karját fogja megfogni, nem a fa_szát.

Egyedül fogod nézni a szertartást? És akkor mi van? Nem igazán illik pofázni a melletted ülővel a szertartás közben, szóval szerintem tökmindegy, hogy 5cm-re vagy 5m-re lesz tőled.

Bocs, de engem mindig elképesztenek, akik 5 percre sem tudnak létezni a "szejejmük" nélkül.

2018. júl. 30. 18:28
 6/62 anonim ***** válasza:
33%

És akkor mi van? Semmi!

Nekem annó a vőlegényt kellett kísérgetnem mindenfelé, a párom meg ott sem volt... és? A kutyát nem érdekli!

Az, hogy sétál egyet muszájból egy másik csajjal nem azt jelenti, hogy a mosdóban meg is fogja *****... 😩

2018. júl. 30. 18:33
 7/62 A kérdező kommentje:
Nem azt írtam, hogy szeretném, ha kihagyná az esküvőt, mivel én is meg vagyok rá hívva, hiszen barátok vagyunk velük! Nem tudtam eldönteni, gáz-e vagy sem, köszönöm a válaszokat.
2018. júl. 30. 18:42
 8/62 anonim ***** válasza:
54%

Kicsit tulreagalod.

A lagzin mar ugyis egyutt lesztek.

2018. júl. 30. 19:00
 9/62 anonim ***** válasza:
85%
Meglepődtem a válaszokon. Csak én szeretném, hogyha a házasulandók tiszteletben tartanák, hogy mi egy pár vagyunk?
2018. júl. 30. 19:22
 10/62 anonim ***** válasza:
71%

"Felkeresett a menyasszonya - akivel amúgy jóban vagyok és megyek a lánybúcsújára - hogy mennyire zavarna, ha a párom az esküvőre egy másik lánnyal vonulna be"

Szerintem itt kezdődik a gond. Egy ilyen helyzetben én azt várnám, hogy a párom velem beszélje meg ezt a dolgot és ne egy "közvetítő" által tudjam meg, hogy milyen helyzet elé vagyok állítva.

2018. júl. 30. 19:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!