Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Utolsó pillanatban hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utolsó pillanatban hogy mondjak le egy esküvőt?

Figyelt kérdés
Holnap lesz az esküvő és ma elég rosszul vagyok fel fáztam. Fáj a derekam és a vesém. És 3 óra auto útra lesz az esemény szállás is van foglalva. Szeretném le mondani de nem szeretném megsérteni a menyasszonyt. Mit kellene csinálnom?

2018. júl. 27. 07:20
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%

felhivd és közlöd vele h mi a helyzet

az egészségügyi problémák nem az a katergoria amikor szenvedni kellene csak mert esküvö van. mi van ha holnapra 40 fokos lázad lesz vagy begörcsölsz a szertartás alatt?

mondjuk az kérdés h mennyire közeli emberke a mennyasszony ???

2018. júl. 27. 07:23
 2/34 A kérdező kommentje:
Évfolyam társam volt és szobatars de igazából 1 éve nem beszéltünk már csak a meghívást kaptam amit akkor el is fogadtam.
2018. júl. 27. 07:30
 3/34 anonim ***** válasza:
91%

Hát nem tudom...menj el ma orvoshoz, hátha ad valami gyorsan ható gyógyszert. Egyedül mész, vagy valaki más vezet az úton?

Ha nagyon rosszul vagy persze ne menj, de ha mégis el tudsz menni, akkor menj, meghívott, vár, és költsége van Rád amit az utolsó pillanatban nem tud lemondani.

2018. júl. 27. 07:35
 4/34 anonim ***** válasza:
32%
Azért a fejpénzt fizesd ki, illik.
2018. júl. 27. 07:45
 5/34 anonim ***** válasza:
58%
ha valaki nem vesz részt az esküvőn/lakodalmon, nem kell "fejpénzt" fizetnie.
2018. júl. 27. 07:58
 6/34 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel és őszintén mond meg neki hogy nagyon sajnálod, de lebetegedtél. Velem is volt ilyen. Szerencsére megértették.
2018. júl. 27. 07:59
 7/34 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen telefonon. Ha értelmesek, megértik.
2018. júl. 27. 08:02
 8/34 anonim ***** válasza:
92%
Én ugyanígy jártam, gyerekkori barátom esküvőjét kellett lemondanom, mert 40 fokos lázam lett a semmiből pont aznapra (mondjuk még 2 napig lázas voltam, de pont aznap kezdődött). Baromi kellemetlen volt ezt mondani, hogy nem tudok elmenni, mert belázasodtam (ilyenkor akaratlanul is azt hiszik az emberek, hogy kamuzol és csak kitalálod, hogy ne kelljen ott lenned), de olyan voltam, mint a mosott szar kb. felkelni nem bírtam. Ez van lemondtam a barátságunk nem romlott meg, de semmikép nem tudtam volna elmenni, megértette (bár lehet nem hitte el ezt hozzáteszem csak azt mondta oké megérti, hogy lebetegedhet az ember).
2018. júl. 27. 08:15
 9/34 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen közöld vele, hogy mi a helyzet, ha nem leszel jobban, akkor inkább ne menj el...
2018. júl. 27. 09:16
 10/34 anonim ***** válasza:
100%
Tesóm esküvőjét unokatesónk mondta le az esküvő napján. Reggel felhívta tesómat, hogy nagyon beteg (hallatszott is a hangján) és ne haragudjon, de nem tud jönni. Nem lett belőle semmi - se harag, vagy ilyesmi. Mindig bízik az ember, hogy jobban lesz, de szerintem sem érdemes az egészséggel játszani.
2018. júl. 27. 09:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!