Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Polgári esküvőre mit illik adni?
Pénzt adj, abból annyit, amennyit nem sajnálsz, de azéet ne ilyen 5000 forinttal szúrd ki a szemüket. Én a párom testvérének minimum egy 20ast adnék.
Ajándékot azért nem ajánlom, meeert rossz ötlet. Nem lehet tudni ki mit ad, lehet lesz 20 mikrójuk stb, necces.. meg lehet van már nekik az, amit te ajándékba akarsz adni. A pénz univerzálisabb ajándék, arra költik amire akarják. + sokan valami általuk alig használt cuccot adnak ilyenkor vagy valami occo kinai vackot stb, a pénz jobb, kevésbé lehet vele suttyó az ember :D
Sok boldogságot nekik 😊
Ha ilyen közelebbi a kapcsolat, akkor én megkérdezném, hogy mit szeretnének most inkább.
Egyébként én a pénzt inkább a lagzi után adnám, most csak valami kisebb emléket.
8-as, tesóméknál is így volt. Áprilisban szülők és két tanú + tesók. Utána otthon egy svédasztal.
Szeptemberben pedig templomi, rokonsággal, kollegákkal, barátokkal.
Mi ott adtuk a nászajándékot, menyasszony táncba a pénzt. Polgira nem adtunk (megköszöntük az ebédet, sok boldogságot kívántunk). (De tudtuk, hogy fél év múlva lesz a másik, technikai okokból).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!