Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Polgári esküvőre mit illik adni?
Figyelt kérdés
Párom testvére fog házasodni, csak polgári esküvőt fognak tartani, a lagzi majd jövőre lesz. Ebben az esetben kell valamit adnunk nekik? (pénz, ajándék..)2018. júl. 30. 07:59
11/14 A kérdező kommentje:
Azért házasodnak össze, mert kapnak x támogatást lakás vásárlásra, ha házasok. Szóval egyenlőre csak a papírt akarják aláírni, a lagzit majd jövőre tartják. Ezért vagyunk bajba, az anyós azért főz meg vásárol mert most ők így "támogatják" őket, majd a lagziba adnak ők is. Mi meg nem tudjuk, hogy most akkor kétszer adjunk, vagy hogy legyen.
2018. júl. 31. 14:22
12/14 anonim válasza:
10-esnek: eddig én ilyet még nem hallottam, eddig csak olyan esküvőn voltam, amikor a polgári esküvő után rögtön átmentünk a templomba, onnan meg vacsorázni valahova.
13/14 anonim válasza:
Én nem adnék. Illetve beszállnék a költségekbe. Sőt, az nem opció, hogy visztek valami sütit, vagy valahogy nem pénzzel beszálltok a kajába?
Mi is így fogunk házasodni - párom szeretne esküvőt, nekem meg tökmindegy, így a szülőkkel, testvérekkel, tanúkkal bemegyünk aláírni a papírt, aztán ebéd egy étteremben. Eszembe sem jutna, hogy valakitől ajándékot vájak. Pláne, ahogy te is írod, csak azért házasodnak össze, mert kell a papír.
14/14 A kérdező kommentje:
Közben megbeszéltünk a párral és a szülőkkel, viszünk tortát meg veszünk italokat az ebédhez, és majd ha lesz lagzi, abba adunk pénzt. Köszönöm a válaszokat
2018. aug. 1. 11:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!