Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő, de nem a mienk. Mi erről a véleményetek?
Sziasztok!
A párom barátjának lesz az esküvője. Felkeresett a menyasszonya - akivel amúgy jóban vagyok és megyek a lánybúcsújára - hogy mennyire zavarna, ha a párom az esküvőre egy másik lánnyal vonulna be. Mert hogy én nem vagyok koszorúslány, a párom viszont "koszorúsfiú" mert csak a 7 lányt nevezett ki úgymond erre a posztra, a legközelebbi barátnőit és unokatestvéreit. Tehát a szertartásra karon fogva egy másik lánnyal menne be, illetve közös fotózás stb, a szertartást is "egyedül" nézném meg. Hozzáteszem, mi már 6 éve együtt vagyunk a párommal, ők 2 éve, de mióta együtt vannak, azért viszonylag sokat együtt vacsizunk, voltunk közösen wellness stb, a menyasszonnyal is jóban vagyok. Nem tudom eldönteni, hogy én reagálom túl vagy sem, de nem esik jól, viszont azt sem akarom, hogy csak a párom ne vegyen ezen részt miattam...
"kit érdekel?
bevonul, ott áll, 20 perc ennyi."
Aha, meg fél nap a kreatív fotózás valahol.
31: és?
mit kell ezen hisztizni?
talán elrabolják? vagy miért kell hisztizni, hogy fél napot nincs vele?
ő nincs annyira jóban a lánnyal, hogy felkérjék, párja igen, el kell fogadni és kész.
talán azért 6 éve csak barátnő, míg mást elvesznek két év után... hiszti a köbön
32-es: Szerintem ebbe tök felesleges belekeverni, hogy kit hány év után vesznek el.
Engem 1,5 év után vett el a férjem, mégsem örültem volna neki. Egyszerűen nálam nem fér bele, lelkileg.
Azt pedig szerintem nem ártana felülbírálni, hogy "az én esküvőm, minden rólam szól, mindenki úgy ugrál, ahogy én akarom."
Nem így van ez azért.
Sajnálom az olyan szerencsétlen h...e 3,14csákat, akiknek ennyit jelent ez az egy nap, hogy akkor aztán ki kell élni minden frusztrációjukat.
ja majd egy utolsó vendégcsaj szóljon bele, hogy mi legyen
bilibe lóg a keze
"ja majd egy utolsó vendégcsaj szóljon bele, hogy mi legyen
bilibe lóg a keze"
Mert aztán annyira számít az az egy nap, hosszú idő távlatában.
Megsúgom, az ilyen libának kb. az egyetlen jó napja az életében, mondjuk ilyen szempontból érthető is, hogy ki akarja maxolni.
"ja majd egy utolsó vendégcsaj szóljon bele, hogy mi legyen
bilibe lóg a keze"
Nem utolsó vendégcsaj, írta is, hogy két éve sok közös programjuk volt együtt a másik párocskával (közös vacsorák, stb.). Ő nem csak az a +1fő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!