Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő, de nem a mienk. Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő, de nem a mienk. Mi erről a véleményetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A párom barátjának lesz az esküvője. Felkeresett a menyasszonya - akivel amúgy jóban vagyok és megyek a lánybúcsújára - hogy mennyire zavarna, ha a párom az esküvőre egy másik lánnyal vonulna be. Mert hogy én nem vagyok koszorúslány, a párom viszont "koszorúsfiú" mert csak a 7 lányt nevezett ki úgymond erre a posztra, a legközelebbi barátnőit és unokatestvéreit. Tehát a szertartásra karon fogva egy másik lánnyal menne be, illetve közös fotózás stb, a szertartást is "egyedül" nézném meg. Hozzáteszem, mi már 6 éve együtt vagyunk a párommal, ők 2 éve, de mióta együtt vannak, azért viszonylag sokat együtt vacsizunk, voltunk közösen wellness stb, a menyasszonnyal is jóban vagyok. Nem tudom eldönteni, hogy én reagálom túl vagy sem, de nem esik jól, viszont azt sem akarom, hogy csak a párom ne vegyen ezen részt miattam...

2018. júl. 30. 18:05
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
53%

"kit érdekel?

bevonul, ott áll, 20 perc ennyi."

Aha, meg fél nap a kreatív fotózás valahol.

2018. júl. 31. 08:38
 32/62 anonim ***** válasza:
14%

31: és?

mit kell ezen hisztizni?

talán elrabolják? vagy miért kell hisztizni, hogy fél napot nincs vele?

ő nincs annyira jóban a lánnyal, hogy felkérjék, párja igen, el kell fogadni és kész.

talán azért 6 éve csak barátnő, míg mást elvesznek két év után... hiszti a köbön

2018. júl. 31. 09:03
 33/62 anonim ***** válasza:
75%
Engem nem zavarna különösebben. Az már "zavaró", vagy inkább zavarba ejtő, hogy koszorúsfiúkat akar az esküvőjére, nem is hallottam még ilyet. Mivel párom külföldön dolgozik , legutóbb barátnőm esküvőjére sem tudott eljönni. Túl éltem. Te is túl fogod élni. Kicsit légy lazább.
2018. júl. 31. 09:33
 34/62 anonim ***** válasza:
44%
A csaj egy bunkó. Ha a párod felkéri, téged is. Ha téged nem, őt sem. Ennyi. Nem is beszélnék vele többet...
2018. júl. 31. 10:50
 35/62 anonim ***** válasza:
80%

32-es: Szerintem ebbe tök felesleges belekeverni, hogy kit hány év után vesznek el.

Engem 1,5 év után vett el a férjem, mégsem örültem volna neki. Egyszerűen nálam nem fér bele, lelkileg.

2018. júl. 31. 11:02
 36/62 anonim ***** válasza:
69%

Azt pedig szerintem nem ártana felülbírálni, hogy "az én esküvőm, minden rólam szól, mindenki úgy ugrál, ahogy én akarom."

Nem így van ez azért.

Sajnálom az olyan szerencsétlen h...e 3,14csákat, akiknek ennyit jelent ez az egy nap, hogy akkor aztán ki kell élni minden frusztrációjukat.

2018. júl. 31. 11:05
 37/62 anonim ***** válasza:
22%

ja majd egy utolsó vendégcsaj szóljon bele, hogy mi legyen

bilibe lóg a keze

2018. júl. 31. 11:08
 38/62 anonim ***** válasza:
74%
Azért valahol a kettő között van az igazság. A mi esküvőnk a párommal, egyértelmű, hogy elsősorban nekünk legyen jó, a mi álmunk valósuljon meg, hiszen ez a nap rólunk szól. A vendégek igényeit is figyelembe kell venni persze, így van értelme, lásd leygen vega menü, piáknál is olyan legyen amit a többség szeret és nem ültetem egymás mellé azt a két csaj akik utálják egymást. De mindenkinek nem lehet és nem is kell megfelelni. Jelen esetben a kérdező párja az igazi meghívott, hiszen ő van barátságban a vőlegénnyel. A kérdező a "hozadék", így van ez minden pár esetében, ahol csak az egyik féllel vagytok igazán barátságban. De nem is értem, mi a baj azzal, hogy náluk lesz "koszorúsfiú"? Rühellem, ha valamit csak azért kell úgy csinálni, mert így szokás, meg az ükanyám is így csinálta.
2018. júl. 31. 11:24
 39/62 anonim ***** válasza:
54%

"ja majd egy utolsó vendégcsaj szóljon bele, hogy mi legyen

bilibe lóg a keze"

Mert aztán annyira számít az az egy nap, hosszú idő távlatában.

Megsúgom, az ilyen libának kb. az egyetlen jó napja az életében, mondjuk ilyen szempontból érthető is, hogy ki akarja maxolni.

2018. júl. 31. 11:25
 40/62 anonim ***** válasza:
88%

"ja majd egy utolsó vendégcsaj szóljon bele, hogy mi legyen

bilibe lóg a keze"

Nem utolsó vendégcsaj, írta is, hogy két éve sok közös programjuk volt együtt a másik párocskával (közös vacsorák, stb.). Ő nem csak az a +1fő.

2018. júl. 31. 11:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!