Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Halványrózsaszin menyasszonyi ruha vállalható vagy gyerekes?
A barátom 2.5 év utan jegyzett el, téli esküvőt szeretnénk mert az olyan különleges.
A párom öltönye màr megvan, én még csak keresgélek.
A minap találtam egy halvány rózsaszín ruhát,nincs uszály vállpántos - ami fő szempont volt.
Szerintetek nem túl gyerekes?
Én 23, párom 24.
Szia!
Szerintem úgy dönts ahogy a szíved diktál...ha ezt meglátva azonnal azt mondtad hogy tökéletes és csak a színe miatt vagy bizonytalan, ne habozz! EZ A TE NAGY NAPOD! ÉS ÚGY LESZ AHOGY TE SZERETNÉD!❤
(nekem egyébként nem gyerekes,én is ilyen színűre gondoltam)
18/L
Szerintem nem gyerekes, nekem is tetszik, ismerős is ment férjhez rózsaszín ruhában.
Csak akkor arra figyelj oda, hogy ha lesznek koszorúslányok, akkor nekik ne rózsaszín ruhájuk legyen ^_^
Szio
Szerintem egyeltalán nem gyerekes. Ha ez volt az amire rögtön azt mondtad hogy de Szép ez lesz az én ruhám, akkor a szíve miatt ne gondolkodj!!
Ez a Ti napotok! Legyen minden olyan amilyen te/Ti szeretnétek
Esetleg küldhetnél képet a ruháról
Sok boldogságot!! 😘
Egy lány
Ahogy elképzeltem nekem nagyon tetszik :)
Ahogy az előzőek is írták, a ti napotok, válaszd azt amit a legjobbnak érzel és akkor lesz minden tökéletes. Szerintem egyáltalán nem gyerekes hanem különleges. Nagyon sok boldogságot!
18/l
Dehogyis gyerekes! Ez a te nagy napod, abban legyél, amit te szeretnél. Ráadásul egy halványrózsaszín ruha biztosan gyönyörű.
Sok boldogságot! :-)
Szerintem szép lesz.
Ha NEKED tetszik és megy a stílusodhoz, akkor kölcsönözd ki.
Unokahúgom most nemrég házasodott, és halvány rózsaszín ruhában volt ő is:) Nagyon szép és különleges szerintem.
Sok boldogságot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!