Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő, de nem a mienk. Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő, de nem a mienk. Mi erről a véleményetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A párom barátjának lesz az esküvője. Felkeresett a menyasszonya - akivel amúgy jóban vagyok és megyek a lánybúcsújára - hogy mennyire zavarna, ha a párom az esküvőre egy másik lánnyal vonulna be. Mert hogy én nem vagyok koszorúslány, a párom viszont "koszorúsfiú" mert csak a 7 lányt nevezett ki úgymond erre a posztra, a legközelebbi barátnőit és unokatestvéreit. Tehát a szertartásra karon fogva egy másik lánnyal menne be, illetve közös fotózás stb, a szertartást is "egyedül" nézném meg. Hozzáteszem, mi már 6 éve együtt vagyunk a párommal, ők 2 éve, de mióta együtt vannak, azért viszonylag sokat együtt vacsizunk, voltunk közösen wellness stb, a menyasszonnyal is jóban vagyok. Nem tudom eldönteni, hogy én reagálom túl vagy sem, de nem esik jól, viszont azt sem akarom, hogy csak a párom ne vegyen ezen részt miattam...

2018. júl. 30. 18:05
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
69%

Régen ez úgy volt szokás, hogy erre a feladatra olyanokat kértek fel, akik még gyerekek, meg olyan nagyobbakat/fiatalokat, akiknek nem volt párkapcsolata. Csak ugye a nyugati mintát követik manapság.

Nekem se tetszene, sőt nem is tetszett. Az én barátomat egy másik feladatra kérte meg a testvére és a vőlegény, teljesen elválasztottak tőle. Én ott voltam egyedül, idegenek között, és azt se tudtam, hova álljak, hogy ne legyek útban. Kellemetlen volt.

A tanú más dolog. Nem tudom, minek kell idekeverni. Még annyi, hogy ezt is átvették már a nyugatabbra levőktől. Már nem a keresztszülő a tanú legtöbbször, hanem a testvér vagy a barát.

2018. júl. 31. 11:26
 42/62 anonim ***** válasza:
28%

szerinte maradj otthon, mert csak rontasz a hangulaton ezzel a felesleges hisztivel.

felnőtt vagy?

akkor kibírod. beszélgetsz addig másokkal. nagy ügy.

2018. júl. 31. 11:28
 43/62 anonim ***** válasza:
18%

Amúgy 42-es, mondasz valamit, bár nem építő jelleggel mondod.

Viszont én a kérdező helyében beteget jelentenék, aztán kapják be.

Olyan szitu nincs, amibe bele tudnak rángatni úgy, hogy előre tudom, rosszul fogom érezni magam benne. Ennyi választása már hadd legyen minden felnőtt embernek, ha menyasszony, ha vendég.

2018. júl. 31. 11:35
 44/62 anonim ***** válasza:
49%
41-es vagyok. Ezt most le kell nyelni. Valahogy kibírod, mást nem tudsz tenni.
2018. júl. 31. 11:35
 45/62 anonim ***** válasza:
32%

"Ezt most le kell nyelni. Valahogy kibírod, mást nem tudsz tenni."

De tud:) Otthon marad.

2018. júl. 31. 11:40
 46/62 anonim ***** válasza:
16%

Maradjon.

De tényleg.

Van szüksége bárkinek erre a hisztire? Nem hiszem.

Legalább a pasija jól el lesz a koszorúslányokkal ;)

2018. júl. 31. 11:41
 47/62 anonim ***** válasza:
64%

Nem hiszti.

Bocs, de miért hiszti az, ha nem ugrál egy h.... p...a kénye kedve szerint?

Nekem a hiszti nem ott kezdődik, hogy kulturáltan megmondja, hogy bocs, nekem nem fér bele.

A hisztis 3,14csa a menyasszony, de hát szegénynek ez lesz az a nap, ami róla szól (kb. más sem fog róla szólni már az életben.)

2018. júl. 31. 11:42
 48/62 anonim ***** válasza:
55%

Tavasszal voltunk esküvőn, az én párom is kapott feladatokat, este a vacsinál találkoztam vele. Én addig tökéletesen jól elvoltam, segítettem ahol tudtam, beszélgettem a vendégekkel, jól éreztem magam, pedig nem sok mindenkit ismertem ott. :)

Egyébként meg attól, hogy két éve vannak közös programjaik, még nem jelenti azt, hogy puszipajtások. Én is járok sokmindenkivel közösen ide-oda, akik hozzák a párjukat, attól még, hogy van egy felszínesen jó kapcsolat köztünk, még nem biztos hogy szeretném, hogy az illető a koszorúslányom legyen.

2018. júl. 31. 11:43
 49/62 anonim ***** válasza:
83%

Számomra a tanú sem más dolog a kérdés szempontjából, hiszen mindkét esetben "szétválasztanak". Mindenesetre én tényleg nem sértődnék meg egy ilyen helyzetben.

Komolyan nem is értem, hiszen nem arról van szó, hogy a pár egyik tagja a főasztalnál ül, a másik pedig egy különálló asztalnál. Emberek 15-20 percről van szó! :D

2018. júl. 31. 11:50
 50/62 anonim ***** válasza:
70%
Mondjuk én nem értem, hogy ez a koszorúslány, tanú, gyerekem keresztanyja, esküvői autót vezető sofőr, ezek miért olyan marha nagy kitüntetések.
2018. júl. 31. 11:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!