Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő, de nem a mienk. Mi erről a véleményetek?
Sziasztok!
A párom barátjának lesz az esküvője. Felkeresett a menyasszonya - akivel amúgy jóban vagyok és megyek a lánybúcsújára - hogy mennyire zavarna, ha a párom az esküvőre egy másik lánnyal vonulna be. Mert hogy én nem vagyok koszorúslány, a párom viszont "koszorúsfiú" mert csak a 7 lányt nevezett ki úgymond erre a posztra, a legközelebbi barátnőit és unokatestvéreit. Tehát a szertartásra karon fogva egy másik lánnyal menne be, illetve közös fotózás stb, a szertartást is "egyedül" nézném meg. Hozzáteszem, mi már 6 éve együtt vagyunk a párommal, ők 2 éve, de mióta együtt vannak, azért viszonylag sokat együtt vacsizunk, voltunk közösen wellness stb, a menyasszonnyal is jóban vagyok. Nem tudom eldönteni, hogy én reagálom túl vagy sem, de nem esik jól, viszont azt sem akarom, hogy csak a párom ne vegyen ezen részt miattam...
Szerintem a koszorúsfiúnál és a 6-7 koszorúslánynál kezdődik az örület. Ilyen libát legszívesebben kiosztanék hogy ne szervezgesse az életem.
Annyit minimum megér hogy:
igazat megvallva nem tetszik ez az ötlet. Sanyi az én párom, vele szeretném ezt az alkalmat tölteni.
Ne haragudjatok, de elég bunkó választ adtatok itt páran.
Azért kíváncsi lennék, ha ti lennétek ilyen helyzetben, akkor is ilyen marha megengedően fognátok-e fel.
Mi zavarja a Kérdezőt?
Az, hogy k...vára levegőnek van nézve ebben a sztoriban.
"Vagy a vőlegény ne kérje fel a barátját?"
Bocsánat, de én ilyen f...szságot, hogy "koszorúsfiú", életemben nem hallottam.
Mióta szokás vonultatni a vőlegény haverjait?
Voltam már koszorúslány, hárman voltunk, és egymás után vonultunk végig a templomban, fiúk nélkül.
Miert nem kertek fel téged koszorúslánynak ?
Ti egy pár vagytok
Szerintem ezt így illett volna !
En egy vegtelenul tolerans ember vagyok, sokszor a magam karara, de jelen esetben nem ertem h miert kell egy 6eve egyutt levo part a flanc kedveert szetvalasztani. Eleve miota divat a koszorusfiu?? Amerikaban talan.
Ketfele eskuvo van,az egyik az A.) Tipusu, ahol a menyasszony megvalositja almai eskuvojet, nem szamit mibe es kinek a joerzesebe kerul,a B.) pedig ahova azert hivjak meg a vendegeket h ok is jol erezzek magukat.
Valoszinuleg a ti esetetekben nem csak ti alkottok egy part a koszorus felvonulok kozul, tehat a menyasszony ezzel a kulsosegekre epulo bevonulos fotozkodos hulyeseggel tobb par hangulataba is belegazol.
A gond ott kezdodik h ezek a menyasszonyok nem is ertik h neked ezen mi a gaz. Kiallitani teged a palya szelere es vegignezetni ahogy masok elszineszkedik h egy par.
Akik szinten nem ertik, elmeselem a mi esetunket. A szuleim a hazassagkotesem idopontjaban 35eve voltak egyutt, 29eve hazasok. Eljottek a lanyuk eskuvojere egy parkent. Menyasszony rokonsaga egyik oldalon,volegenye a masikon.
Anyosom akkor mar kb 15 eve egyedul volt es apam nagyon bejott neki, igy amikor bevonultunk, ugy gondolta h jo otlet karon fogni apamat es athuzni az o oldalara h neki is legyen pasija.
Anyam ott ult leforrazva a ket nagyanyammal, apam a tuloldalon leforrazva anyosommal aki persze vegigvigyorogta az egesz szertartast.
Legjobban apamat hibaztatom a kialakult helyzetert,mert nem volt eleg ver a .cajaban h azt mondja h nezd Jutka a helyem a felesegem mellett van, de gondolom o azt erezte h nincs ideje a konfrontacionak epp most.
En csak a szulokoszontesnel szembesultem vele h apamat es anyost egymas mellett szinte egy parkent koszontottuk.
Nem arrol van szo,h a Kerdezo nem birna-e ki fel orat-orat a parja nelkul. 25 evesen szerintem en belementem volna megertoen, 35evesen megmondtam volna a menyasszonynak h vagy en setalok a parom mellett v valasszon mas koszorusfiut. Ha megsertodik o baja.
"Mi zavarja a Kérdezőt?
Az, hogy k...vára levegőnek van nézve ebben a sztoriban."
Akkor talán szálljon vissza a földre, mert ez a sztori k...vára nem róla szól. A menyasszonyról és a vőlegényről szól, akik felkértek 7-7 hozzájuk közelálló személyt, hogy kísérjék őket.
Ezt a "szétválasztást" meg nem is értem. Ezt itt olyan drámaian adjátok elő, mintha minimum szakításra akarnák őket kényszeríteni. Ha mondjuk a vacsorára is a terem két külön sarkában kellene ülniük, akkor megérteném a rinyát, de így?
"És ezt a tiszteletben tartást hogy gondoltad utolsó? A menyasszony kérje fel koszorúlánynak a kérdezőt mondjuk a kebelbarátnője helyett? Vagy a vőlegény ne kérje fel a barátját?"
Roppant egyszerű a dolog.
7(!) koszorúslány van eleve. Ha 8 pár lenne, mert a Kérdezőt is felkérnék koszorúslánynak, hogy a párjával együtt vonuljanak, az már nem oszt nem szoroz. Vagy a vőlegény ne kérje fel a barátját, mert akkor is lenne 6(!) "koszorús-pár". Nem hiszem, hogy a Kérdező párja megsértődne, mert nem kell virágos kitűzővel vonulgatnia, meg fotókon pózolgatnia. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!