Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit tettetek volna? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tettetek volna? Nem hozták el a kis koszorúslányt?

Figyelt kérdés

Kedves barátnőm (vagyis eddig az volt...) kislánya lett felkérve egy másik kislánnyal együtt az uszályvivésre (nem tudom mi a jó szó rá), ő lett volna a sziromszóró, a másik kislány pedig a gyűrűkkel vonult volna be. A drága barátnőm pedig eljött gyerek nélkül, merthogy egy 3 éves nem elég nagy még ahhoz, hogy azt a hosszú vendégvárást majd ceremóniát kibírja, így inkább nem hozta el... mindez akkor derült ki, mikor megérkezett a párjával és kérdeztük, hol a kislány. Párom kikelt magából, bár nekik egy szót sem szólt, de utána többeknek (családnak) is mondta, hogy milyen remek a barátnőm, hogy eddig nem tudta a gyerekéről, hogy esetleg nem fogja kibírni azt a pár órát, és nem is szólt csak eljött nélküle. És sajnos teljesen megértem, igaza van és nagyon csalódott vagyok, nem is tudom, hogy álljak hozzá ezek után. Ráadásul még a két kislány ruháját a másik kicsi (3,5 éves amúgy...) anyukája vette meg, és azt se fizette ki neki csak visszaadta... ki fogom fizetni mert ég a bőröm, de komolyan nem kapok szikrát...

ti mit tennétek, tartanátok a kapcsolatot, vagy nem keresnétek ezután?

2018. máj. 6. 22:04
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
17%
#50 ez oké, de azt magyarázd már meg, hogy miért jobb ha magában duzzog az ember, mintha megbeszéli az esetet az èrintettel?! Én ezt nem értem. Miért jobb egy fórumon puffogni, mint megkérdezni a barátnőt, hogy "Te Gizi, mi törtènt az esküvő napján, amiért nem jött el a kislány?" Ezt magyarázza meg nekem valaki.
2018. máj. 16. 10:09
 52/57 A kérdező kommentje:
mert megmondta, h szte nem bírná. ennyi. nem puffogok rajta, kiírtam egy kérdést, mert erre való az oldal. Arról meg nem én tehetek, hogy itt egyesek EQja annyira alacsony, hogy nem fogják fel a problémát és ezért többször le kell írjam.
2018. máj. 16. 12:04
 53/57 anonim ***** válasza:
0%

Nem puffogsz?! :D Kíváncsi lennék milyen amikor puffogsz.

Amúgy az EQ az érzelmi intelligenciára utal, a rövidítés amit keresel IQ. Sajnálom a párod. :(

2018. máj. 16. 14:37
 54/57 A kérdező kommentje:
nem, EQ a kifejezés, amit "keresek", és ha nem érted, miért az értelmi intelligenciára van szükség ahhoz, hogy felfogd, miről van szó, azzal alá is támasztod, amit írtam ;)
2018. máj. 16. 15:10
 55/57 A kérdező kommentje:
miért az "érzelmi" * elírtam (persze most ezt is forgasd csak ki )
2018. máj. 16. 15:11
 56/57 anonim ***** válasza:
Nagyon nem megy ez a szövegértelmezés. :D
2018. máj. 16. 18:16
 57/57 A kérdező kommentje:

Azt látom ;)

(most komoly, hogy te akarod jobban tudni, hogy én mit akarok kifejezni?! )

Befejeztem. Egyszerűen nem tudok a szintedre süllyedni, hogy megértsd, amit írok. Másnak ment, szóval nem az én saram :*

2018. máj. 16. 20:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!