Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen apróságok vannak amik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen apróságok vannak amik még is fontosak, és ti hol szereztétek be, illetve mit tettetek volna még máshogy?

Figyelt kérdés

Most a kérdésem teljesen az esküvői kiegészítőkre vonatkozik és ezen belül se az ékszerekre, hanem amit viszel magaddal. Pl. telefon,ha dohányzol cigi, kulcs, zsepi, rúzs stb ezeket hova raktátok ti? Láttam szép boríték táskákat de nem akarom folyton cipelni, minden meg még se fér el egy öltöny zsebbe :)

Aztán ott van ha esne az eső ti milyen esernyőt vettetek és hol ami illik az elegáns menyasszonyi ruhához?

És a harmadik kérdésem ti elfelejtettek valamit, vagy utólag még raktatok volna el valamit aznapra? Vagy ha elraktatok mindent,minden nálatok volt valamelyiket másra cserélted volna ha teheted? Alapból mit csináltál volna másképp aznap?

2015. máj. 1. 11:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nővérem esküvőjén én voltam a tanú és nálam voltak a dolgai. Egy boríték táska volt nálam és abban volt a telefon és a zsepi. A polgári szertartáson a szüleinek odaadtam, előtt, utána napközben nálam volt.

A lagzin pedig a székemen hagytam, és ott megtalálta ha kellett.

Esetleg harisnya az ami még kellhet, de náluk a lagzi helyszínéről lehetett felmenni a szobákhoz, így nem nagyon kellett, hogy sok minden legyen nála.

2015. máj. 1. 11:18
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Esernyő a kocsiban volt, én voltam a sofőr. Ha a szertartás után elered az eső, akkor én elmegyek a kocsihoz és visszajövök az esernyővel. Délelőtt a fotózáson is én voltam velük, akkor nálam volt az esernyő folyamatosan, a táska is, ahogy említettem.

Nem hiányzott semmi.

2015. máj. 1. 11:19
 3/11 anonim ***** válasza:
70%

Nekem adtak a ruha mellé kistáskát. Ami volt benne: igazolvány, pzs, tű, cérna, biztostű. Rúzs. Fültisztító pálcika - ezt a sminkes javasolta, hogy ha lepotyogna a smink, akkor azzal le lehet óvatosan söpörni. Erre nem volt szükség. Volt benne még ragtapasz, ha feltörne a cipő, és egy levél algopirin, biztos, ami biztos.

Pénztárcát, kulcsot, dezodort anyum őrizte.

Esernyővel nem problémáztam volna, fekete esernyőnk volt, az szépen kontrasztos lett volna a fehér ruhával, de nem volt rá szükség.

2015. máj. 1. 11:21
 4/11 anonim ***** válasza:
70%
Ha mindenképpen ragaszkodsz táskához,akkor az ne borítéktáska legyen,mert azt fogni kell.Nekem a menyasszonyi ruha anyagával egyező kis szütyőm volt,amit a csuklómra hùztam,és olyan volt,mintha ott sem lett volna.De kb.semmi nem volt benne,mert minden a menyasszonyi autóban volt.Talán zsepi,harisnya,rùzs,meg a személyim a polgári esküvőre.Telefon felesleges,nem illik telefonálgatni,úgysem érsz rá.Az eligazítással pedig valaki legyen megbízva.A vőfély,vagy egy rokon.Esernyő szintèn a kocsiban,ha kellett volna,valaki kiszalad érte.
2015. máj. 1. 11:38
 5/11 anonim ***** válasza:
53%

Csak szütyőt ne légyszi, annál idétlenebb látvány nincs, mint egy kis ronda csipkés cigánybatyu, tele felesleges dolgokkal, ami ott fityeg a menyasszony kezén és minden képbe belepofátlankodik... borzasztó elavult és ronda.

Egy diszkrét kis táska megfelel, a székeden hagyhatod, ha meg kell kiveszed belőle amire szükséged van. Nem nagyon láttam még menyasszonyt az ilyen sütyőfétiseseken kívül, aki állandóan ráncigálta volna a táskáját, szóval az emberek 99%-a túléli a napot enélkül.

2015. máj. 1. 15:50
 6/11 anonim ***** válasza:
27%
A diszkrét táskától szörnyűbb nincs,mert sosem lesz diszkrét.Egy kezed mindig foglalt lesz,keresheted mindig hová tetted.Ha megoldható,hogy valakinél otthagyd a cuccaidat,inkább ne legyen semmi nálad.Az előző válaszoló bunkó stílusa ne vegye el a kedvedet a szütyőtől,nem véletlenül találták ki.A fotózáskor egyébként sem kell nálad legyen.Nekem nem keltett cigányhatást,ugyanis beleolvadt a ruhám fodrai közé,de kb.addig volt rajtam,míg a házból leértünk,utána a kocsiban hagytam,mert semmi nem kellett belőle csak a személyim.
2015. máj. 1. 16:17
 7/11 anonim ***** válasza:
70%

Arra még nem gondoltál, hogy manapság a legtöbb ember már nem fodros-bodros barbibabának öltözik, így a cigányszütyő is eléggé feltűnő?

Egy kis táska SOKKAL diszkrétebb mint egy szütyő, ami MINDIG ott lóg a kezeden és a vak is látja.

Már nem azért, de ember nem fogja elmagyarázni nekem, hogy ez:

[link]

[link]

[link]

nem rohadt feltűnő és divatjamúlt...

ellenben ezek csinosak, diszkrétek, ízlésesek, és passzolnak a ruhához:

[link]

[link]

[link]

Arról nem is beszélve, hogy clutch-ból vagy envelope bag-ből van rengeteg, amit egy vékony, elegáns lánccal a válladra vagy a karodra is akaszthatsz és még mindig 1000x jobban néz ki úgy is, mint egy ide-oda fityegő idétlen szütyő, aminek se tartása, se stílusa.

De mint már írtam, egy esküvőn nem szokás a táskát mindig magunkkal hurcolászni.

[link]

2015. máj. 1. 16:37
 8/11 anonim ***** válasza:
35%
Nem értem,hogy miért nem lehet normálisan vélenyt mondani?Most azt hiszed,hogy ezzel a beszólásoddal majd aki szütyőt választott,egy életen át azon fog keseregni,hogy emiatt elbaszta az esküvőjét egy apróságon.Hát óriási tévedésben vagy!Neked nem tetszik,el lehet mondani normálisan.Neked nem tetszik a habos ruha,de képzeld sok menyasszonynak igen.Én a hosszú szőke hajammal úgy néztem ki mint egy szép hercegnő,te biztos,hogy nem,ezért cigányozol.Mellesleg ilyen stílussal csodálkozom,hogy valaki elvett,ha egyáltalán volt már esküvőd.Részemről téma lezárva,szenvedj a nyomorodban.Gondolom arról nem hallottál,hogy valaki varratja a ruha anyagából a táskáját,szütyőjét,ami egyáltalán nem divatjamúlt.Javaslom,hogy higgadj le,fogadd el,hogy nem vagyunk egyformák,a kérdésre válaszolj.Üdv.
2015. máj. 1. 17:33
 9/11 anonim ***** válasza:
78%

Kedves utolsó, itt egyedül te személyeskedsz!

Én a szütyőről mondtam véleményt, nem rólad, nem a kinézetedről, nem a magánéletedről, hanem egy TÁRGYRÓL. Sajnálom, ha ezt ennyire a szívedre vetted. Nem cigányoztam le SENKIT, csupán a szütyő megjelenése olyan stílusú (túldíszített, agyoncicomázott, fodros-bodros), ami ennek a népcsoportnak a megjelenésére hajaz.

Mindezek ellenére ez nem jogosít fel téged arra, hogy beszólogass, hogy a magánéletemet firtasd és beleköss minden szavamba. Én tanácsot adtam, érvekkel alá is támasztottam, te csak hőbörögni tudtál és hisztériázni...

2015. máj. 1. 17:37
 10/11 anonim ***** válasza:
17%
Akinek jó érve volt,az én voltam.Olvasd vissza az 5-ös hozzászólásod elejét,kérlek.Ha valaki szeretne táskát,szerintem a borítéktáska nem praktikus,mert egyil kezeddel fogni kell,a másikkal a párodat fogod.És mindig nézheted,keresheted,ha véletlenül letetted,ezzel szemben,ha a cigányszütyőt választod,akkor szabadabb a mozgás,a fogás.Ha mindenképpen akar táskát,ezek az érvek.Az nem érv,hogy idétlen a benyomása,cigányos és divatjamúlt.Ha passzol a ruha stílusához,akkor nem az.
2015. máj. 1. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!