Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői dekor saját kezűleg? Mik a tapasztalatok? Ti honnan szereztétek be a dekorhoz a hozzávalókat?
Bedobálták a postaládánkba, és összegyűjtöttük.
(Színes reklámújságok nagyszerű dekoralapanyagok. Ehhez csak már csak néhány rendes színes papírt, anyagot, szalagot kell szerezni a főbb díszeknek, és kész.
Ezeket én készítettem a barátnőmnek.Ő is segített festeni.Rém egyszerű és olcsó!Veszel 2-3 polisztirol lapot.800Ft/db Rárajzolod a mintát,kivágod és kifested.A festék kb 800-1000Ft
A barátnőm készített:picike befőttes üvegre festett kavicsokat,gyöngyöket ragasztott,átkötötte egy selyem szalaggal és mécsest tett bele.Csodaszép volt!!!Ilyenbe volt a virág is,nagyon jól mutatott az asztalon.Szerintem igen is nagyon sokat meglehet vele spórolni.
nem bonyolítjuk nagyon...
futókat vettünk (zöd organza)
mécsesek lesznek
asztaldíszek virágok(csögletes üvegvázávan (alacsony, kb 15 cm magas díszek lesznek)
szalvéta is zöld (textil hatású)
a Falikarokon masni (organzából), a lépcsőkorlát is behúzva fehér organzával.
kb ennyi, az ablakmélyedésekben valószínűleg borostyán lesz, mécsessel, vagy masnival, még nem tudom
amit elterveztünk láttam fotózáson (mi fotóztunk esküvőn), nem bonyolult...
méteráru, plusz webshopokon, virág a virágostól, borostyán adott otthon..
az autóhoz is a z ötletet loptam, virágokat pedig megrendeltem..
székszoknya nem lesz, de annak a felrakásához kell gyakorlat.(!!!)
Utolsó vagyok, a boltot linkelő.
Len vannak a dekor anyagok, pl. egy anyagot tenni "ráncoltan" az asztal közepére és rá kis dekorkavicsokat ízlésesen elhelyezni. Fillérekbe kerül, mégis gyönyörű!
Én a teremdíszítést dekoranyagból csinálnám meg (terem plafonján középről induló, enyhén ejtett díszítés pl.:
Ehhez csak pár selyemfutó kell, 10 métere 770 Ft. Fillérek.
Amúgy hamarosan megjelenik az a válaszoló, aki dekoratőr és mindenkiét ócsárolni fogja, hogy "az úgy is néz ki" stb.
Mi is magunk készítettük a dekorációt, a székszoknyákat is magunk raktuk fel.
A hozzávalókat a 7-es válaszoló által linkelt oldalról rendeltük, nagyon igényes, szép termékeket küldtek, nem csalódtunk.
A végösszeg töredéke volt annak, amit egy dekoros cég ajánlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!