Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelenleg mik a "divatos" dekor színek?
Úgy gondolom a csokor a dekor és a koszorúslányok passzoljanak,
mik azok a színek amik most nagyon divatba vannak?
Jól írta az első, a pasztellszínek most nagyon mennek.
A menta az egyik fő irány, ami jól mutat arannyal, krémszínnel, csokoládébarnával, lazacrózsaszínnel és púderszínnel is.
A púderes-mályvás rózsaszín árnyalatok is divatosak, natúr színekkel kiegészítve.
Nem kifejezetten divatszín, de az óarany, a krémszín és a csokibarna évek óta töretlenül népszerű, amolyan örök esküvői színek. Szerintem sose mennek ki igazán a divatból, szóval ha nehezen döntesz, akkor érdemes ezek közül választani, mert időtállóan elegáns a végeredmény. :)
Köszönöm a válaszokat!
Esetleg a lila valamelyik árnyalata?
Igazából az a kedvenc színem, de több helyen úgy lehurrogták.. :(
Én most láttam esküvői képeket türkiz-citromsárga dekorról nagyon jól nézett ki.
Minket mindneki lehurrogott, hogy, hogy fog az kinézni amit kitaláltunk. Egyedül egy barátunk lelkendezett mikor meghallotta. Amúgy pink-narancssárga volt és baromi jól nézett ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!