Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőre honnan szereztetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Krisztikemost24 kérdése:

Esküvőre honnan szereztetek lufikat Budapesten? Vagy a virágosotok gondoskodott róla?

Figyelt kérdés
esküvő

2014. jún. 15. 18:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Én az auchan-ban vásároltam a nővéremnek. Szépek voltak, nem voltak túl drágák sem.

A saját esküvőmre egy ismerősömtől szerzem majd be, aki cégekhez szállít esküvői és partyszervíz termékeket.

2014. jún. 15. 20:00
 2/6 Bence_ ***** válasza:
Ha több lufi kell akkor a Linde ad party bőröndöt.
2014. jún. 15. 21:44
 3/6 anonim ***** válasza:
2014. jún. 15. 22:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekünk héliumos lufik voltak , és a virágosoktól rendeltük!
2014. jún. 19. 08:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia, bocsi h nem a kérdésre válaszolok.

Ti mit csináltok a lufikkal az esküvő után?

2014. júl. 8. 22:13
 6/6 anonim ***** válasza:

előző vagyok ( a héliumos)

nekünk a diszítősök vitték el, hiszen nagy része már leeresztett másnap reggelre, mi egy étterembe tartottuk a lagzinkat, mikor hajnalba elmentünk, még minden dísz fent volt,másnap 9-kor mentünk le az étterembe kifizetni a dolgokat, addigra már a díszítős csapat lent volt, és szedték le a díszeket. szóval ezeket a lufikat is ők dobták ki.mivel mást nem lehet már kezdeni vele. illetve mi nekünk voltak játékok a lagzi alatt, ott jól jött a héliumos lufi,mert volt olyan játék, hogy a párommal egymásnak kellett szerelmet vallani héliumos szívva. Hát az vicces volt :D szóval valamennyit "el használtunk" :D

2014. júl. 9. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!