Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen apróságok vannak amik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen apróságok vannak amik még is fontosak, és ti hol szereztétek be, illetve mit tettetek volna még máshogy?

Figyelt kérdés

Most a kérdésem teljesen az esküvői kiegészítőkre vonatkozik és ezen belül se az ékszerekre, hanem amit viszel magaddal. Pl. telefon,ha dohányzol cigi, kulcs, zsepi, rúzs stb ezeket hova raktátok ti? Láttam szép boríték táskákat de nem akarom folyton cipelni, minden meg még se fér el egy öltöny zsebbe :)

Aztán ott van ha esne az eső ti milyen esernyőt vettetek és hol ami illik az elegáns menyasszonyi ruhához?

És a harmadik kérdésem ti elfelejtettek valamit, vagy utólag még raktatok volna el valamit aznapra? Vagy ha elraktatok mindent,minden nálatok volt valamelyiket másra cserélted volna ha teheted? Alapból mit csináltál volna másképp aznap?

2015. máj. 1. 11:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
78%

Bocsi de nekem a kettő nem fér össze: " illik az elegáns menyasszonyi ..." "ha dohányzol cigi" Tudom mégcsak nem is egy mondatba volt, de akkor is. na mindegy.

Kulcs teljesen felesleges, a többire (szertartások alatt) ott vannak a koszorúslányok vagy a tanúd. A lagzi idején pedig a táska, vagy akár egy kis szütyő is jó, amit úgyse viszel magaddal a táncparkettre:) Lenyúlni senki se fogja, de ha mégis akkor is tudjátok kiket kell elővenni :)

Esernyő eszünkbe se jutott, jó idő volt, az előrejelzés is azt mutatta. Ami jó ha még van : tampon/betét (csak mert sose lehet tudni), fájdalomcsillapító, tű+ cérna (fehér és fekete is).

Amit másképp csináltam volna: szexibugyi helyett kényelmes bugyit vettem volna fel. :)

2015. máj. 1. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!