Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tettetek volna? Nem hozták el a kis koszorúslányt?
Kedves barátnőm (vagyis eddig az volt...) kislánya lett felkérve egy másik kislánnyal együtt az uszályvivésre (nem tudom mi a jó szó rá), ő lett volna a sziromszóró, a másik kislány pedig a gyűrűkkel vonult volna be. A drága barátnőm pedig eljött gyerek nélkül, merthogy egy 3 éves nem elég nagy még ahhoz, hogy azt a hosszú vendégvárást majd ceremóniát kibírja, így inkább nem hozta el... mindez akkor derült ki, mikor megérkezett a párjával és kérdeztük, hol a kislány. Párom kikelt magából, bár nekik egy szót sem szólt, de utána többeknek (családnak) is mondta, hogy milyen remek a barátnőm, hogy eddig nem tudta a gyerekéről, hogy esetleg nem fogja kibírni azt a pár órát, és nem is szólt csak eljött nélküle. És sajnos teljesen megértem, igaza van és nagyon csalódott vagyok, nem is tudom, hogy álljak hozzá ezek után. Ráadásul még a két kislány ruháját a másik kicsi (3,5 éves amúgy...) anyukája vette meg, és azt se fizette ki neki csak visszaadta... ki fogom fizetni mert ég a bőröm, de komolyan nem kapok szikrát...
ti mit tennétek, tartanátok a kapcsolatot, vagy nem keresnétek ezután?
egyébként kedves 74%-os te vagy egyedül aki szerint az én hibám, szóval te mész szembe az árral, nem a többi válaszadó ;)
és én itt veled befejeztem. Nem azért, mert nem vagyunk egy véleményen, hanem mert szimplán úgy tűnik nem sikerült lesüllyednem a szintedre, hogy felfogd amit írok, de azt hiszem így utólag, nem is baj...
Tudod te hány olyan esküvő van, amit szétbrmol a kisgyerek a hisztijével?
Őszintén: én sem vittem el a háromévesemet, mert 100%, hogy valamin kiverte volna a balhét, és akkor pontosan 50 embernek megy az idegeire.
Az viszont irtó bunkóság volt a barátnődtől, hogy nem is szólt.
De most mi a baj Kérdező? Nem lettetek emiatt házasok? Vagy nem bírtad behúzni az uszályod?
A kérdésre válaszolva, a barátaim a lelkitársaim, nem mondok le róluk azért, mert ilyen fajsúlyos kédésben a boldogságom útjába álltak.
fordítsd meg: Te megtennéd ezt egy barátoddal?
nem történt semmi tragédia, az esett rosszul, hogy ennyire le-@r..
Meg. Mivel az én értékrendem szerint ebben semmi rossz nincs.
Úgy gondolom ők is megértenék, ha anyaként a hároméves gyerekem igényeit és életkori sajátosságait venném figyelembe elsősorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!