Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit tettetek volna? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tettetek volna? Nem hozták el a kis koszorúslányt?

Figyelt kérdés

Kedves barátnőm (vagyis eddig az volt...) kislánya lett felkérve egy másik kislánnyal együtt az uszályvivésre (nem tudom mi a jó szó rá), ő lett volna a sziromszóró, a másik kislány pedig a gyűrűkkel vonult volna be. A drága barátnőm pedig eljött gyerek nélkül, merthogy egy 3 éves nem elég nagy még ahhoz, hogy azt a hosszú vendégvárást majd ceremóniát kibírja, így inkább nem hozta el... mindez akkor derült ki, mikor megérkezett a párjával és kérdeztük, hol a kislány. Párom kikelt magából, bár nekik egy szót sem szólt, de utána többeknek (családnak) is mondta, hogy milyen remek a barátnőm, hogy eddig nem tudta a gyerekéről, hogy esetleg nem fogja kibírni azt a pár órát, és nem is szólt csak eljött nélküle. És sajnos teljesen megértem, igaza van és nagyon csalódott vagyok, nem is tudom, hogy álljak hozzá ezek után. Ráadásul még a két kislány ruháját a másik kicsi (3,5 éves amúgy...) anyukája vette meg, és azt se fizette ki neki csak visszaadta... ki fogom fizetni mert ég a bőröm, de komolyan nem kapok szikrát...

ti mit tennétek, tartanátok a kapcsolatot, vagy nem keresnétek ezután?

2018. máj. 6. 22:04
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
21%
Neki kell(ene) ismernie a saját gyerekét. (Az én véleményem szerint a 3 éves még nagyon kicsi amúgy.)
2018. máj. 7. 13:45
 22/57 anonim ***** válasza:
19%
#20: Még mindig nem érted. Egy háromévest nem tudsz ismerni. Simán kiakadhat nem, hogy aznap reggel, de még két perccel előtte is, bevághatja a hisztit, földhöz vághatja magát és akkor jön a jelenet amit feljebb írtam. Értelmes szülő nem teszi ki a gyerekét ennek még akkor sem ha a barátnője olyan hisztérika mint Te. Szánalmas, ahogyan gondolkodsz. Gyerek vagy.
2018. máj. 7. 14:25
 23/57 A kérdező kommentje:
Hisztérika. Mert felajánlottam, hogy ha szeretne, lehet koszorúslány. A "barátnő" odajön vigyorogva, hogy jah hát nem hozta. Se egy bocs, se semmi. Csak akkor bekattant hogy a gyereknek ez nem oké - állítólag. És én vagyok a hisztérika, amiért rosszul esett. Ok.
2018. máj. 7. 14:35
 24/57 A kérdező kommentje:

egyébként kedves 74%-os te vagy egyedül aki szerint az én hibám, szóval te mész szembe az árral, nem a többi válaszadó ;)

és én itt veled befejeztem. Nem azért, mert nem vagyunk egy véleményen, hanem mert szimplán úgy tűnik nem sikerült lesüllyednem a szintedre, hogy felfogd amit írok, de azt hiszem így utólag, nem is baj...

2018. máj. 7. 14:41
 25/57 anonim ***** válasza:
68%

Tudod te hány olyan esküvő van, amit szétbrmol a kisgyerek a hisztijével?

Őszintén: én sem vittem el a háromévesemet, mert 100%, hogy valamin kiverte volna a balhét, és akkor pontosan 50 embernek megy az idegeire.

Az viszont irtó bunkóság volt a barátnődtől, hogy nem is szólt.

2018. máj. 7. 16:21
 26/57 A kérdező kommentje:
én ezt MEGÉRTEM!!!! Azt nem értem meg, hogy akkor az anyja miért vállalta el?! Bocs, nincs gyerekem, nem tudhattam, hogy működik egy 3éves. Az anyjának viszont tudnia kellett volna akkor is, és nem ígérni és elvállalni.
2018. máj. 7. 16:50
 27/57 A kérdező kommentje:
26-os kommentem egy, azóta törölt válaszra szólt, természetesen nem annak, aki normális módon váálaszolt
2018. máj. 7. 17:24
 28/57 anonim ***** válasza:
38%

De most mi a baj Kérdező? Nem lettetek emiatt házasok? Vagy nem bírtad behúzni az uszályod?

A kérdésre válaszolva, a barátaim a lelkitársaim, nem mondok le róluk azért, mert ilyen fajsúlyos kédésben a boldogságom útjába álltak.

2018. máj. 7. 18:19
 29/57 A kérdező kommentje:

fordítsd meg: Te megtennéd ezt egy barátoddal?

nem történt semmi tragédia, az esett rosszul, hogy ennyire le-@r..

2018. máj. 7. 21:18
 30/57 anonim ***** válasza:
32%

Meg. Mivel az én értékrendem szerint ebben semmi rossz nincs.

Úgy gondolom ők is megértenék, ha anyaként a hároméves gyerekem igényeit és életkori sajátosságait venném figyelembe elsősorban.

2018. máj. 7. 21:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!