Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hölgyek! Volt hogy bármikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Volt hogy bármikor is meginogtatok a párotokban házasság előtt? Ha igen mit tettetek? Miért volt ez?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 1. 15:53
 1/5 anonim ***** válasza:

mit jelent hogy meginog valaki?

Eszedbe jut hogy mégse szeretnéd? hogy mi lesz később? esetleg megcsalod?

nem tudom pontosan mire gondolsz.

én esküvő előtt 4-5 nappal kicsit betojtam, hogy húúú akkor most már mindig együtt leszünk?!?:D de inkább csak izgulás volt a dologban.

2015. ápr. 1. 17:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem voltak kétségeim.
2015. ápr. 1. 20:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Eddig még nem volt ilyen, de pl a gyerekvállalással kapcsolatban igen. Ott még folyton azt érzem: kell ez nekem? egyelőre még nem a válasz. Neked mi a válaszod a te kétségedre?
2015. ápr. 1. 22:00
 4/5 evetke13 válasza:
55%
Tudtam, hogy nem ő az igazi, mégis hozzá mentem. Ő imádott engem és ezért gondoltam, hogy működni fog. De, sajnos tapasztalni kellett,hogy ez kevés ahhoz, hogy egy házasság működjön. A házasságunk napján is még azon gondolkodtam, hogy nem, kellene hozzáő mennem feleségül, de azt tartott vissza, hogy 200 megívott vendég volt, így nem mondtam le. Nagy hibát követtem el, másfél évig bírtam vele, majd elváltam.
2015. ápr. 7. 12:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyenkor nem a párunkban ingunk meg, hanem saját magunkban! És igen volt, házasság előtt és után is. Sosincs szinte itthon, dolgozik 7 napból 6-ot ( a munkahelyén 48 órát, aztán hazajön és elmegy maszekolni reggel 5-től este 17-ig! Tudom, hogy értünk teszi, de nem ez adja meg a választ! Számomra az a válasz, amikor hazajön, úgy hogy majd 3 napja a lakás küszöbén nem tette át a lábát és megkérdezi mikor kell a gyerekeknek enni, én akarom megetetni őket! Akkor tudom, hogy jól választottam, pedig az elmúlt 4 évben 2-szer jutottam el fodrászhoz, de szereti a gyerekeinket és ritka az olyan férfi, aki ki is veszi a részét a gondozásukból! Nekem ez mindennél többet jelent!
2015. ápr. 8. 02:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!