Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hangzik és zajlik egy sima kéttanús polgári esküvő? Nektek milyen volt?
Figyelt kérdés
köszönöm a válaszaitokat :)
minden részlet érdekel.
2015. febr. 9. 20:27
1/3 anonim válasza:
En ruhaban voltam, varratam (hosszu, de abroncs nelkuli). A ferjem is oltonyban volt, mindenki megadta a modjat. A ferjem es en vonultunk elol, a ket tanu mogottunk, egy ferfi szintetizatorozta a megbeszelt zeneket (bevonulos, kozben levo es koccintos). Amikor leultunk, az anyakonyvvezeto nem szavalt nekunk hosszadalmasan, gyonyoruen megfogalmazta, hogy mi kovetkezik, majd alairtuk, koccintottunk es vege. Kb. 15 perc volt az egesz. A fotozunk mindent dokumentalnt (kivetel a konyv, azt kozelrol nem szabad). Ezutan elmentunk oten (a fotos is baratunk - de hala Istennek ez a szakmaja) egy etterembe, ahol egy hatalmas platan alatt degeszre ettuk magunkat. Meg aznap elutaztunk naszutra. Amikor keszlettek a fotok, egy ertesito kisereteben postaztuk oket. (A szuk csalad tudta, hogy eskudunk, de tiszteletben tartottak a kereseinket). Mire vagy meg kivancs? :)
2/3 anonim válasza:
jah, es szombat volt :) ez elmaradt :)
3/3 A kérdező kommentje:
Igazából nálunk is ez a helyzet,csak nem szeretnék ni elterveztünk.Hogy 2 tanú+mi . Kicsit kitérítenek lassan a jóérzésemből sajnos.
Anyum most azzal szedi szét a lelkem hogy nem jó a gyűrűnk mert azzal csak megkért és Ő milyen szép köveseket látott stb.Kezdek besokallni tőle,pedig mondtam hogy minden karc az idővel került a gyürűjeinkre és mi köszönyük így szeretjük nem szeretnénk másikat.
illetőleg mondtuk hogy azért is szeretnénk így mert józan paraszti ésszel 1015 perc az egész,kiöltözni öltönyösen nem szeretünk megvan a magunk hülye stílusa és így nem szeretnék ezért terembérlést stb.Ezt nem tudja elfogandi szerintem.Ti hogy oldottátok meg?
2015. febr. 9. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!