Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sima kéttanús esküvőre mennyire túlzás a habos, hercegnős menyasszonyi ruha?
Szerintem túlzás.
Felvehetsz, a Te esküvőd, azt veszel fel amit akarsz.
Túlzás, főleg, hogy idegenek látják csak (és szerintem idegenekkel ebédelni nem olyan kellemes).
Na meg az emberek általában sietnek valahova... ha ti kaptok időpontot a hivatalba, mi lesz ha senki se ér rá az utcán?
Miért nem lehet egy barát barátnő a tanú?
Honnan veszitek hogy a két idegen veletek enne? Persze ingyen kaja, de szerintem elég sok az instabil tényező.
De természetesen a te esküvőd, az lesz amit akarsz.
Igen, vedd fel, ha azt szeretnél!! Nem a tátongó közönségnek van az: NEKTEK! Sok boldogságot éljen az ifjú pár! A középkori gótikus katedrális tornyán a kőfaragó dolgozott. Megkérdezték, minek faraja olyan nagy gonddal, mívesen azt a követ, hisz lentről nem látja senki. Isten látja - felelt a kőfaragó. A gótikus katedrális ettől olyan gyönyörű, hogy ilyen szemlélettel építették.
Már miért lenne túlzás? Csak 160 ember előtt lehet felhúzni? Nem. Kedves kérdező ha benned felmerült az ötlet akkor valószínű vágysz rá , akkor meg miért ne? Jó esetben egyszer menyasszony az ember. Legyen meg minden amit szeretnél, smink, csokor, ruha. Nekem 23 fős esküvőm volt, a székszoknyától a menyecskeruháig mindennel. Volt mikor 2 tanúsat terveztünk de akkor is megbeszéltük hogy lesz ruha meg minden. Amúgy 160 embert meghívni egy esküvőre nem túlzás, de egy két tanús esküvőn menyasszonyi ruhát felvenni túlzás? Ez hülye gondolkodás.
Kérdező ha erre vágysz akkor csináld. Nekem voltak dolgok amiből nem akartam engedni akárhányan is leszünk és ebbe a ruha is beletartozott. Nagyon jó volt a ruhapróba is, egy élmény nem érdemes kihagyni. Jó volt felhúzni, smink, fodrász. Olyan tökéletesnek éreztem magam aznap. Ne hagyd ki ha teheted.
Ket tenust alt a sporolas miatt szoktak tartani.
Ennek ellentmond a nagy ruha.
Gondolkodjatok megis egy kis barati vacsoran vagy bulin
Kar lenne ezt a napot ket idegennel tolteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!