Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Sima kéttanús esküvőre mennyir...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sima kéttanús esküvőre mennyire túlzás a habos, hercegnős menyasszonyi ruha?

Figyelt kérdés
Nem lesz lagzi, csak egy ebéd vagy vacsora a két (valószínűleg utcáról behívott) tanúval. De ennek ellenére nagyon szeretnék igazi klasszikus, abroncsos, uszályos fehér ruhát hosszú fátyollal. Csak mivel úgysem látja senki, nem tudom, van-e egyáltalán értelme. Felvehetek ilyet, vagy törődjek bele, hogy sima, egyszerű koktélruhát kell viselnem?

2014. jún. 16. 08:57
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
87%

EZ a kérdés nagyon megtetszett :D Kérdező, nem akarsz privit írni? Hasonló helyezetben vagyok, mint te :D Csak én ráadásul vízpartit szerettem volna.. 2 tanúval, szép ruhával, fotóssal :D :D

Amúgy a kérdésre.. :Szerintem ha mindenképpen szeretnél, akkor vedd fel! Ha minden jól megy, ez lesz az egyetlen esküvőd! Legyen különleges! :)

2014. jún. 16. 11:16
 22/49 anonim ***** válasza:
20-as válaszoló, de jó lehetett, tökre irigyellek :) nagyon romantikus a történeted. Én is ilyenre vágytam mindig, de sajnos még nászútunk sem volt :(
2014. jún. 16. 11:22
 23/49 anonim ***** válasza:
91%

Én azt mondom ha jó a kapcsolat a szülőkkel akkor legalább őket hívjátok meg. Akár ők is lehetnek tanúk.

A többiekkel meg nem kell foglalkozni, ki mit gondol, ki sérül be.

2014. jún. 16. 11:43
 24/49 anonim ***** válasza:
76%

Azt vegyél fel, amiben jól éreznéd magad. Ha te is túl soknak éreznél egy nagy ruhát, lehet köztes megoldásként egy kisebb szoknyájú, jobban testhezálló is.

Mi is kis esküvőt akartunk, végül kéttanús polgári, és templomi esküvő+nagyon szűk családi ebéd lett a vége. A templomba így mindenkit meg lehet hívni. Amit én semmiképp nem hagynék ki az a házastársi eskü. Ezt, ha hivatali időben, egy ingyenes kéttanús polgári esküvőre mentek, külön kérés nélkül nem teszik bele, a miénkben is csak egy-egy igen volt, és 15 perc alatt megvolt az egész. Ha neked fontos, hogy a hangulat meglegyen, akkor lehet, hogy ezt érdemes lebeszélni előbb az anyakönyvvezetővel, hogy legyen egy szép szöveg benne. Ha nagy abroncsos ruhába mentem volna egyébként, be sem fértem volna a kis hivatali szobába.

2014. jún. 16. 12:15
 25/49 anonim ***** válasza:
67%

"két (valószínűleg utcáról behívott) tanúval."

jujj ez nagyon gáz

2014. jún. 16. 15:01
 26/49 anonim ***** válasza:
63%

A 25-nek igaza van.Ezért pontozzátok le?

Gáz hogy idegeneket akartok tanúnak!Azt hiszed igy nem lesz sértődés?

Dehogynem.Ennyi erővel ne menj férjhez.Minek?

2014. jún. 16. 17:51
 27/49 A kérdező kommentje:

"Ennyi erővel ne menj férjhez.Minek?"

Nem a családom, nem a barátaim, és nem 180 random ember kedvéért megyek férjhez, hanem mert a vőlegényem és én így akarjuk.

Egyébként meg senkit sem kértem arra, hogy minősítsétek az elképzelésünket, nyilván azért csináljuk így, mert nekünk így a jó.

A kérdésem kizárólag a ruhára vonatkozott, aki csak leugatni tud, az maradjon inkább csendben.

Ez volt az utolsó alkalom, hogy kérdést írtam ki erre az oldalra.

2014. jún. 17. 08:23
 28/49 anonim ***** válasza:

Kérdező, ebben teljesen igazad van, nem azért mész férjhez, hanem mert vele akarsz élni, ő a társad :)

A ruhával kapcsolatosan meg annyi, hogy hiába írjuk, hogy vedd, vagy ne vedd fel, különbözőek vagyunk, te véleményt kértél, és mindenki másképp vélekedik, hogy ebben a helyzetben mit tenne. Ha habos ruhát szeretnél, vegyél fel olyat :) de (ez csak az én véleményem, tapasztalat) : a fotózást ne hagyjátok ki, életre szóló emlék , egy rosszabb munkanap után is fel tud vidítani, ha megnézem az albumot :)

Sok Boldogságot kívánok Nektek

2014. jún. 17. 08:41
 29/49 anonim ***** válasza:
50%

Téged minösit az hogy inkább vadidegenekkel osztod meg azt a napot,mint sem a családoddal és barátokkal.

A kérdésedre válaszolva,nincs értelme habos-babos ruhát felvenni,hiszen Te irtad hogy úgysem fogja látni senki.

2014. jún. 17. 12:44
 30/49 anonim ***** válasza:
Kérdező, GYIKen ez van:) engem is lehurrogtak, mikor megkérdeztem, hogy hogy lehet 30 napos várakozási idő nélkül polgárira elmenni. Sok válaszban írták, hogy olyan nincs, pedig leírtam a körülményeket, amik miatt fontos volt, hogy gyorsan intézzük. Két válaszoló viszont segített, és elmagyarázták, hogyan lehet kivitelezni, miattuk megérte kiírni a kérdést, a többiek nem számítanak. Mondanom sem kell, hogy természetesen sikerült elintézni, sőt még hamarabb is, mint ahogy a másik két rendes válaszolónak sikerült. Szóval válogasd ki az értelmes hozzászólásokat, a többit meg vedd úgy, hogy az is a GYIK reklámfelületéhez tartozik:D
2014. jún. 17. 13:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!