Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Sima kéttanús esküvőre mennyir...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sima kéttanús esküvőre mennyire túlzás a habos, hercegnős menyasszonyi ruha?

Figyelt kérdés
Nem lesz lagzi, csak egy ebéd vagy vacsora a két (valószínűleg utcáról behívott) tanúval. De ennek ellenére nagyon szeretnék igazi klasszikus, abroncsos, uszályos fehér ruhát hosszú fátyollal. Csak mivel úgysem látja senki, nem tudom, van-e egyáltalán értelme. Felvehetek ilyet, vagy törődjek bele, hogy sima, egyszerű koktélruhát kell viselnem?

2014. jún. 16. 08:57
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:
Nekem az fáj, hogy a körülmények ismerete nélkül el lettem ítélve, és el lettem könyvelve agyhalott idiótának, amiért két vadidegent szeretnék felkérni tanúnak. És a többség csak erre reagált, az eredeti kérdést figyelmen kívül hagyva, holott erre senki sem kérte őket. Kb 20 ilyen "jótanácsot" kaptam, és igen, betelt a pohár. Ezeknek a válaszoknak semmi de semmi köze a kérdésemhez, csak mindenki meg akarja mondani a "frankót", mármint azt, ami szerinte frankó. És ez így rohadtul nem korrekt.
2014. jún. 17. 14:28
 42/49 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj...én is tettem már fel kérdést.

A végén én voltam az "igénytelen" és társai amiért internetről vettem a ruhámat :)

Megköszöntem az igénytelen jelzőt és mentem tovább.

A férjem mellett megtanultam hogy jobb ha az egyik fülön be a másikon meg ki.

De amúgy a Te esküvödre visszatérve (hisz ez most a fontos)

(szerintem!) jobb lenne Nektek elutazni valami szép helyre tengerpart vagy amit szerettek..és ott összeházasodni.

nagyobb élmény lenne,mint a polgárin ácsorogni :)

2014. jún. 17. 14:35
 43/49 A kérdező kommentje:
Igen, erre mi is gondoltunk már, csak ha külföldön házasodnánk, akkor az Európán kívül lenne, és egyelőre nem tudom, hogy a külföldön kötött házasságot itthon hogyan, milyen módon lehet elismertetni. Megkérdezném itt, de ezek után inkább nem teszem.
2014. jún. 17. 14:38
 44/49 anonim ***** válasza:

Az adott ország hatóságával kell felvenni a kapcsolatot ha jól tudom és ők megmondják hogy ez hogy is működik.

Nem lehet olyan bonyolult.

Érdemes lenne jobban utána nézned :)

2014. jún. 17. 14:42
 45/49 anonim ***** válasza:

Ezt olvastad el.A teendő az esküvötök után.Ha nem itthon házasodtok :)

[link]

2014. jún. 17. 14:45
 46/49 anonim ***** válasza:
100%
sztem túlzás. ha idegenek a tanúk akkor meg kaja sem kell. ennek pont az a lényege h annyira laza és szabad az egész!
2014. jún. 18. 12:54
 47/49 anonim ***** válasza:
73%

Én leírtam a véleményem (hogy szerintem nehéz lesz találni az utcán embert, mert mindenki rohan) illetve elmondtam a véleményem (mert azt kérted) a ruhaügyről. A másikat kedves jó tanácsnak szántam.

A kövi kommentemben említettem neked a köztes lehetőséget a 2 tanús, és a 180 fős között, nem tudván milyen a kapcsolatod a szüleiddel, amiről te addig egy szót se említettél.

Te ezzel ellentétben úgy sértegettél minket (köztünk engem is), mint itt téged senki. Magadat minősítetted a stílusoddal. Szégyelld magad.

2014. jún. 18. 14:51
 48/49 anonim ***** válasza:
Ha nem érdekel, mit gondol rólatok az utca embere, akkor jó így. Mi is két tanúval voltunk polgárin hétköznap, elegáns volt valamennyire minden pár, de a klasszikus, habos ruhát nem láttuk senkin, és az önkormányzat szűk folyosóján nagyon fura lett volna. De ha mindez nem zavar, akkor nyugodtan, érezd úgy jól magad, ahogy akarod! :) Sok boldogságot!
2014. jún. 19. 11:22
 49/49 anonim ***** válasza:
100%

Talán nem ilyen választ vársz, de ezt még senki nem írta, ha jól látom: az abroncsos-uszályos és a koktélruha két véglet, közötte van millió változat. Legyél szép, csináljatok rengeteg képet, de azért próbálj fel (alakodhoz illően) A-vonalú, sellős vagy bármilyen más menyasszonyi ruhát is, lehet, hogy sokkal jobban fog állni, mint az abroncsos. Azt viselj, amiben gyönyörűnek érzed magad, és amiben a férjednek is tetszel. Legyen meg a nagy napod.

Tanúkról nem kérdeztél, de hadd adjak egy tippet: az önkormányzatnál dolgozók örömmel szoktak tanúskodni, valószínűleg jobban ráérnek, mint az utca embere, és (ahogy valaki írta előttem) vacsorán is valószínűbb, hogy konszolidáltan, szimpatikusan fognak viselkedni.

2014. jún. 26. 15:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!