Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sima kéttanús esküvőre mennyire túlzás a habos, hercegnős menyasszonyi ruha?
Ne aggódj...én is tettem már fel kérdést.
A végén én voltam az "igénytelen" és társai amiért internetről vettem a ruhámat :)
Megköszöntem az igénytelen jelzőt és mentem tovább.
A férjem mellett megtanultam hogy jobb ha az egyik fülön be a másikon meg ki.
De amúgy a Te esküvödre visszatérve (hisz ez most a fontos)
(szerintem!) jobb lenne Nektek elutazni valami szép helyre tengerpart vagy amit szerettek..és ott összeházasodni.
nagyobb élmény lenne,mint a polgárin ácsorogni :)
Az adott ország hatóságával kell felvenni a kapcsolatot ha jól tudom és ők megmondják hogy ez hogy is működik.
Nem lehet olyan bonyolult.
Érdemes lenne jobban utána nézned :)
Ezt olvastad el.A teendő az esküvötök után.Ha nem itthon házasodtok :)
Én leírtam a véleményem (hogy szerintem nehéz lesz találni az utcán embert, mert mindenki rohan) illetve elmondtam a véleményem (mert azt kérted) a ruhaügyről. A másikat kedves jó tanácsnak szántam.
A kövi kommentemben említettem neked a köztes lehetőséget a 2 tanús, és a 180 fős között, nem tudván milyen a kapcsolatod a szüleiddel, amiről te addig egy szót se említettél.
Te ezzel ellentétben úgy sértegettél minket (köztünk engem is), mint itt téged senki. Magadat minősítetted a stílusoddal. Szégyelld magad.
Talán nem ilyen választ vársz, de ezt még senki nem írta, ha jól látom: az abroncsos-uszályos és a koktélruha két véglet, közötte van millió változat. Legyél szép, csináljatok rengeteg képet, de azért próbálj fel (alakodhoz illően) A-vonalú, sellős vagy bármilyen más menyasszonyi ruhát is, lehet, hogy sokkal jobban fog állni, mint az abroncsos. Azt viselj, amiben gyönyörűnek érzed magad, és amiben a férjednek is tetszel. Legyen meg a nagy napod.
Tanúkról nem kérdeztél, de hadd adjak egy tippet: az önkormányzatnál dolgozók örömmel szoktak tanúskodni, valószínűleg jobban ráérnek, mint az utca embere, és (ahogy valaki írta előttem) vacsorán is valószínűbb, hogy konszolidáltan, szimpatikusan fognak viselkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!