Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Sima kéttanús esküvőre mennyir...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sima kéttanús esküvőre mennyire túlzás a habos, hercegnős menyasszonyi ruha?

Figyelt kérdés
Nem lesz lagzi, csak egy ebéd vagy vacsora a két (valószínűleg utcáról behívott) tanúval. De ennek ellenére nagyon szeretnék igazi klasszikus, abroncsos, uszályos fehér ruhát hosszú fátyollal. Csak mivel úgysem látja senki, nem tudom, van-e egyáltalán értelme. Felvehetek ilyet, vagy törődjek bele, hogy sima, egyszerű koktélruhát kell viselnem?

2014. jún. 16. 08:57
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
88%
A ruha a te döntésed, de két idegen?? Valami barátnő, testvér, rokon, akit szerettek? Akikkel meg tudjátok osztani az örömötöket, boldogságotokat? (két idegen ezzel nem tud mit kezdeni)
2014. jún. 16. 09:36
 12/49 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is túlzás, de ti tudjátok. Viszont a két idegen órákra való lekötése (ha kajálni is kellenek) kifejezetten necces akkor is, ha jó fejnek bizonyulnak. Ha meg nem...
2014. jún. 16. 09:39
 13/49 anonim ***** válasza:
100%
" (valószínűleg utcáról behívott)" nem tudom...most komolyan nincs 2db barátotok, vagy testvér, hozzátartozó, aki kedves a szíveteknek? 2 idegen? szerintem túlzás így a nagy abroncsos ruha. Max. ha van külön fotózás,akkor arra felvenném a képek miatt, de polgárira nem. Ez csak az én véleményem :) természetesen nem vagyunk egyformák :)
2014. jún. 16. 09:46
 14/49 anonim ***** válasza:
96%
Ne haragudj, de nagyon hülye az elgondolás. Spórolás miatt akarsz kéttanús esküvőt, de sokat költenél a ruhára, plusz idegeneket etetnél? Legyen a tanú barát vagy rokon, utána evés és akkor esetleg van értelme a habos-babosnak. De két idegennek szerintem nincs.
2014. jún. 16. 09:47
 15/49 A kérdező kommentje:
Nem a spórolás miatt lesz két tanús esküvőnk, hanem mert ha mindenkit meghívunk, az kb 180 ember. A rokonság felét vagy rühelljük vagy nem is ismerjük, sértődést viszont nem akarunk. Ezért senkit sem hívunk meg, és ugyanezért lesz két vadidegen a tanúnk is.
2014. jún. 16. 09:55
 16/49 anonim ***** válasza:
100%

Szüleitek, testvéreitek, nagyszülők, pár barát. Ez, ha nagycsaládosok is vagytok max 30-40 fő. Unokatesókat és egyéb rokonokat felesleges meghívni, és ha valaki szűk családi körű esküvőt szervez, senki se sértődik be.

Nem csak bazi nagy, meg két tanús esküvő van.

2014. jún. 16. 10:01
 17/49 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez a vadidegen tanús dolog nagyon rideggé és személytelenné teszi az egészet, de ti tudjátok.
2014. jún. 16. 10:08
 18/49 anonim ***** válasza:
41%

Azért két tanút a kollégák közül lehetne szerválni, amúgy is nem hiszem, hogy lehetne úgy, hogy bejelentitek, majd valaki lesz a tanú... várjunk egy kicsit, hátha jön erre egy nem részeg, nem rohanó, ráérő alak (bár a hajléktalanok elég ráérősek:). De viszont a ruhád olyan legyen, amilyet megálmodtál, ne bánkódj később, hogy egyszer lehetett volna és elmulasztottad. A vőlegény és a menyasszony a lényeg - nektek tetsszen és szépek legyetek - csak ezt az esküvői parádézások közepette el szokták feledni. Itt is olyan tanácsokat adnak, mintha ők lennének a lényeg. Neki a nadrágkosztüm tetszik, "megteszi", hát te vedd fel életed legszebb ünnepén- ugyanmár.

A menyasszony mindig nagyon szép, olyankor a legszebb a lány - hát emeld ki a ruhával.

2014. jún. 16. 10:18
 19/49 anonim ***** válasza:
84%
Én tapasztalatból beszélek. Nekem is kéttanús esküvőm volt és koktélruhában mentem férjhez, ráadásul bordó volt. Iszonyatosan megbántam és azóta is bánt, hogy nem vettem fel a habos babos ruhát. Ugyanis erre a büdös életben nem lesz többé alkalmam. Ne szalaszd el!!!
2014. jún. 16. 10:23
 20/49 anonim ***** válasza:
85%

Két vadidegent nem szedhetsz össze akkor az utcáról,nekünk előre kérték a tanuk adtaait.

Hasonló megfontolásból mint nektek,nekünk is 2 tanus volt,két kolléga volt a tanu,péntek délután,mi szabin voltunk,őket elengedte a főnök, "elkértük" őket :)

A ruhám egy csodaszép igazi királylányos ruha volt,szertartás előtt 3 óra fotózás,szertartás,utána a két kollégával beültünk egy sütire,aztán kocsiba,amiben benne voltak a cuccaink,és elindultunk nászútra.(igen,habosbabos ruhában,autópálya mosdójában jutott eszembe,hogy basszus,csak haza kellett volna menni,fél csomagtartót elfoglalta a ruhám,megmutattuk neki a horvát tengerpartot)

2014. jún. 16. 11:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!