Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sima kéttanús esküvőre mennyire túlzás a habos, hercegnős menyasszonyi ruha?
Tényleg a családommal kellene ünnepelnem? A nevelőapámmal, aki megerőszakolt és terrorizált, vagy az anyámmal, akitől segítséget kértem és semmit sem tett?!
Azt szeretném, hogy ez kizárólag a MI kettőnk napja legyen a leendő férjemmel, nem akarok sem barátokat, sem családtagokat ott látni. De ítélkezzen meg csámcsogjon mindenki kedvére, legyetek boldogok a kur.vá.ra tökéletes kis világotokban. Hülye, rosszindulatú, szűklátókörű, önimádó, ostoba libák.
Tisztelet a kivételnek.
#31,
köszi szépen, én is tudom, hogy hülyeség így felhergelni magam. Csak annyira dühít, hogy valaki a körülmények ismerete nélkül ítélkezik felettem, és elhord mindennek ahelyett, hogy a kérdésre válaszolna. Most komolyan, miért nem lehet annyival elintézni, hogy "túlzás" vagy "nem túlzás", és kész? Egy árva szóval sem kérdeztem, hogy a kéttanús esküvő jó ötlet-e vagy sem. Hadd tudjam már én jobban, hogy mit szeretnék, mint ezek a ki tudja, honnan szalajtott nőcskék.
A "kitudja honnan szalajtott nöcskék" nagyrésze segiteni akart.Te Magad irtad hogy nem akarsz 180 fős esküvöt.Akit szeretsz azért biztosan szivesen elmenne a nagy napodra.
A válaszolók nagy része nem a 2 fős esküvön akadt ki.Hanem azon hogy "valószinűleg utcáról behivott tanúk".
(Képzeld el hogy Te gyönyörű szép ruhába ott állsz,melletted és a párod mellett meg 2 hétköznapian felöltözött idegen)Szerintem ezt ti se gondoltátok komolyan.
A másik ami szemet szúrt nekem az az hogy senki nem irt rólad olyat ami sértő lenne ellentétben veled.
Mindenki a véleményét irta le,ha nem vagy ezekre kiváncsi miért tetted ki a kérdést? :)
Jézusom, szegény. :(
Hát én sem ünnepelnék a családommal ezek után.
Én már írtam, hogy megbántam, hogy nem vettem fel a fehér ruhát még egyszer írom hogy vedd fel, ne kövesd el azt a hibát amit én! Sok boldogságot!
Igen olvastam/olvastuk.Senki nem fogalmazott rólad úgy,ahogy azt Te másokról.Nem akarlak megbántani,DE felháborodtál azon,hogy minösitenek és ismeretlenül véleményt mondanak rólad.Te ugyanezt tetted. :/
Nekem lassan 1 éve volt az esküvöm,nem tagadom.."királylányos" és "apuci kedvence" vagyok a 2 hugommal együtt.Ezek szerint akkor én már csak boldog lehetek..és várhatom a következő 3-4ik esküvömet? vagy már nem tudom hogyan irtad.De valami ilyesmi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!