Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Sima kéttanús esküvőre mennyir...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sima kéttanús esküvőre mennyire túlzás a habos, hercegnős menyasszonyi ruha?

Figyelt kérdés
Nem lesz lagzi, csak egy ebéd vagy vacsora a két (valószínűleg utcáról behívott) tanúval. De ennek ellenére nagyon szeretnék igazi klasszikus, abroncsos, uszályos fehér ruhát hosszú fátyollal. Csak mivel úgysem látja senki, nem tudom, van-e egyáltalán értelme. Felvehetek ilyet, vagy törődjek bele, hogy sima, egyszerű koktélruhát kell viselnem?

2014. jún. 16. 08:57
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:

Tényleg a családommal kellene ünnepelnem? A nevelőapámmal, aki megerőszakolt és terrorizált, vagy az anyámmal, akitől segítséget kértem és semmit sem tett?!

Azt szeretném, hogy ez kizárólag a MI kettőnk napja legyen a leendő férjemmel, nem akarok sem barátokat, sem családtagokat ott látni. De ítélkezzen meg csámcsogjon mindenki kedvére, legyetek boldogok a kur.vá.ra tökéletes kis világotokban. Hülye, rosszindulatú, szűklátókörű, önimádó, ostoba libák.

Tisztelet a kivételnek.

2014. jún. 17. 13:15
 32/49 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező amúgy nem azért akar habos-babos ruhát, hogy más nézze, hanem mert valószínüleg tetszik neki, és attól, hogy nincs országra szóló lakodalma, még menyasszony.
2014. jún. 17. 13:32
 33/49 A kérdező kommentje:

#31,

köszi szépen, én is tudom, hogy hülyeség így felhergelni magam. Csak annyira dühít, hogy valaki a körülmények ismerete nélkül ítélkezik felettem, és elhord mindennek ahelyett, hogy a kérdésre válaszolna. Most komolyan, miért nem lehet annyival elintézni, hogy "túlzás" vagy "nem túlzás", és kész? Egy árva szóval sem kérdeztem, hogy a kéttanús esküvő jó ötlet-e vagy sem. Hadd tudjam már én jobban, hogy mit szeretnék, mint ezek a ki tudja, honnan szalajtott nőcskék.

2014. jún. 17. 13:35
 34/49 anonim ***** válasza:
96%

A "kitudja honnan szalajtott nöcskék" nagyrésze segiteni akart.Te Magad irtad hogy nem akarsz 180 fős esküvöt.Akit szeretsz azért biztosan szivesen elmenne a nagy napodra.

A válaszolók nagy része nem a 2 fős esküvön akadt ki.Hanem azon hogy "valószinűleg utcáról behivott tanúk".

(Képzeld el hogy Te gyönyörű szép ruhába ott állsz,melletted és a párod mellett meg 2 hétköznapian felöltözött idegen)Szerintem ezt ti se gondoltátok komolyan.

A másik ami szemet szúrt nekem az az hogy senki nem irt rólad olyat ami sértő lenne ellentétben veled.

Mindenki a véleményét irta le,ha nem vagy ezekre kiváncsi miért tetted ki a kérdést? :)

2014. jún. 17. 14:09
 35/49 anonim ***** válasza:

Jézusom, szegény. :(

Hát én sem ünnepelnék a családommal ezek után.

Én már írtam, hogy megbántam, hogy nem vettem fel a fehér ruhát még egyszer írom hogy vedd fel, ne kövesd el azt a hibát amit én! Sok boldogságot!

2014. jún. 17. 14:14
 36/49 A kérdező kommentje:
Nem. Én azt kérdeztem, hogy sima, két tanús esküvőre túlzás-e a habos ruha. Arra egyáltalán nem voltam kíváncsi, hogy mások szerint meg kellene-e hívnom bárkit is, vagy hogy mennyire hülyeség idegeneket felkérni tanúnak. És milyen érdekes, a válaszok többsége(ahogy a tiéd is), arra volt kihegyezve, hogy inkább rokonok/barátok legyenek a tanúk. Nem erre voltam kíváncsi. De még ezért sem szóltam, csak akkor, amikor már támadni is elkezdtek a "kedves és jószándékú" válaszadók.
2014. jún. 17. 14:15
 37/49 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolom, hogy a 29-es válaszolón kívül senki sem bántott téged, csak leírta a véleményét. Te ezt kérted, erre nekiestél itt az embereknek. Nem csak neki, te többesszámot használtál és nagyon igazságtalan voltál. Sajnálom, ha ilyen rossz családod van, de egy kicsit megválogathatnád a szavaidat, mert nem a "ki tudja honnan szalajtott nőcskék" tehetnek róla.
 38/49 anonim ***** válasza:
4%
Én mindjárt bőgök amit leírtál. :(((
 39/49 A kérdező kommentje:
Bocsánat, de elszakadt a cérna. Ismétlem, miért kell kéretlen tanácsokat osztogatni azzal kapcsolatban, hogy kiket hívjak meg és hogy kiket kérjek fel tanúnak? Mert rengeteg ilyen választ kaptam, és nem csak a 29-estől.
2014. jún. 17. 14:17
 40/49 anonim ***** válasza:
100%

Igen olvastam/olvastuk.Senki nem fogalmazott rólad úgy,ahogy azt Te másokról.Nem akarlak megbántani,DE felháborodtál azon,hogy minösitenek és ismeretlenül véleményt mondanak rólad.Te ugyanezt tetted. :/

Nekem lassan 1 éve volt az esküvöm,nem tagadom.."királylányos" és "apuci kedvence" vagyok a 2 hugommal együtt.Ezek szerint akkor én már csak boldog lehetek..és várhatom a következő 3-4ik esküvömet? vagy már nem tudom hogyan irtad.De valami ilyesmi. :)

2014. jún. 17. 14:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!