Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőre mi volt a legjobb ajándék amit kaptatok?
Húuuha..
Tupperware mámor elegancia tálszett
Kukta ( erről kikérték a véleményem, egy tefal kuktat kaptam, ami parolőbetétes..hát..annyit róla, hogy aamnak sosem vettem volna meg, és nem azért mert nem szívesen használom;) használjuk( férjem is nagy konyhatündér:))
Feldo box ajándékot kaptunk, ami nagyon ötletes volt
Nagyon sok mast is, de ezek amiket ajnlanék, mert pl én nagyon örültem a hibiszkusz virágoknak a pezsgőbe, de ez másnak nem biztos... Vagy gravíroztt tulipanpoharat, mi pálinkásak vagyunk nagyon, nekem ez különleges..stb..stb..stb
Viccen kívül pénz. Kiegészítette azt a pénzt amiből koncertjegyeket vettünk a kedvenc együttesem (nightwish) 2012-es bp koncertjére...
Nagyon örültem hogy egyszer eljutottam rá. Pár hónappal később a kedvenc énekesnőm kivált a csapatból..szóval következő koncert ha lesz is, arra már nem is megyünk el. Meghallgatom az új albumokat is, de nem megyek el többre. Amire elmentünk a férjemmel, az nagyon klassz volt, örök emlék:)
Illetve egy doboz puzzle, amit összeraktunk. Az egyik közös fényképünk volt az. Már összeragasztottam, és ott van a polcon az esküvői csokrom )vázában úgy ahogy volt kiszárítottam), a legjobb feleség, legjobb fér feliratos bögrék, és a gyűrűs dobozok mellett.:)
görögországi nászút :)
a vendégek nagy részétől pénzt kaptunk, abból felújítottuk a lakást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!