Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen lakodalmat szeretnétek majd? Hagyományosat vagy újat? És akinek már meg volt az esküvő azoknak milyen volt?
Hát nem falusit :) Nem lesz sem vőfély, sem lánykikérés, sem semmi ilyen.
Étteremben kaja és zene (nem csárdás, nem mulatós).
Kettő közt
A számunkra fontos hayományokat megtartottuk
Eljegyzéskor a szülők áldásának kérése
Lánykikérő
Menyasszonytánc
Alusias etel???( göngyölt húsokat, grillezett dolgokat, és rámtott dolgokat, töltöttkáposztát nem esznek Bp-en ???/ egyébkénnt 7 éve ott élek/)
Zene: napi magyar táncolható slágerek, retró, persze igeny szerint volt más is, de csárdás nem naagyon.
Menyasszonyrablás annyi vot, hogy a menyasszonytánc közben elraboltak, de nem messzire.. Csak pihenés miatt, így is 1,5 őrát táncoltam, nagyon fárasztő
Nem öltözött senki semminek, és nem voltak jjáékok, de. Vőfély igen.
Tehát a modernet ötvöztük a a rgi hagyományokkal
Nem bántam meg, semmit sem csinálnék másképp, ráadásul a nászném random még mindig emlegeti:):)
Bocsi az elírt dolgokért:)
Menyasszonytánc egyébkent csak azért volt, mert a vendégeink nem tudták olna elképelni, hogy nincs, nálunk szokás :)
Nekünk hagyományos, 60 fős lakodalmunk volt.
Újmódit azért sem tartottunk volna, mert ott a vendégek nem érezték volna jól magukat.
Ha egy pár elvárja a nászajándékot, akkor illő, hogy olyan legyen a kaja,zene, amit a vendégei szeretnek. Nekik kell jól érezni magukat elsősorban. Az ifjú pár csak vendéglátó.
Nem igazán szeretem a túllihegett, túlcicomázott lagzikat, a miénk kicsi volt, családias, házias ételekkel, olyanokkal, amiket minden vendégünk szeretett. Jókat ettünk, ittunk, beszélgettünk, nevettünk, táncoltunk, jól éreztük magunkat. Egy-két játék volt, de csak úgy spontán jött ötletként, vőfély nem volt, mondjuk 40 fős lagzinál általában teljesen felesleges (ez nemcsak az én véleményem, hanem a vőfély ismerősömé is).
Szóval egy teljesen kötetlen, nagyon jó hangulatú kis lagzit hoztunk össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!