Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen lakodalmat szeretnétek majd? Hagyományosat vagy újat? És akinek már meg volt az esküvő azoknak milyen volt?
Én úgy alapvetően ki nem állhatom a nagy lakodalmakat.
Kis esküvőt szeretnék a legközelebbi hozzátartozókkal, akikkel tényleg tartjuk a kapcsolatot, egy ebédet valami kifejezetten jó helyen (sokat járunk étterembe, ne legyen átlagos vagy megszokott ez az alkalom:), utána pedig egy délutáni-esti kerti bulit nálunk...(van szép nagy kert, 30-50 ember simán elfér).
30 éve volt az esküvőm, úgyhogy nem tudom, mennyire számít modernnek.
Egy vacsora volt szűk családi körben egy étteremben.
Másnap házibuli a barátokkal.
Ha ma lennék fiatal, most is így csinálnám. Én nem szeretem a nagy lagzikat. Vendégként sem szeretem.
Majdnem 3 éve volt az esküvőnk. Szűk család és pár barát volt ott. (17 fő). Plusz egy ebéd, ahol mindenki azt evett-ivott amit rendelt magának. A végén 3 féle torta volt.
Pici esküvő, egyszerű ebéd, beszélgetés, a házasságkötő teremben feldíszített fa, az étteremben szintén karácsonyfa, mikulás, ünnepi asztaldíszek, karácsonyi hangulat (ünnep előtt két héttel házasodtunk). Mindig ilyen esküvőt akartunk:)
A tánc, szaloncukor ruha, mulatós zene, lakodalom nagyon nem a mi világunk.
nekem meg nem volt de hagyomanyosat szeretnek!!! lanykikeres,bucsuztato,zenes-eneklos menet,lakodalmas zene,hagyományos menu,menyasszonytanc (apropenzes!!!!!!!),jo kis vofely!!
voltam modernebbe,nemvolt vofely,kaosz volt, dj zenelt brrrr
Még nem volt, de hagyományosat szeretnék.
Lánykikérés szerintem nem lesz külön, nálunk nem szokás, pároméknál igen, szóval meglátjuk majd. Ehelyett szűk családi körben itt a háznál egy kis szülőköszöntőt tartanánk.
A lagzi hagyományos lenne, menyasszonytánccal, menyasszonyrablással, éjfélkor átöltözni menyecskeruhába, finom ételek, kis zenekar, akik retro slágereket játszanak, de csárdás is jöhet. Vőfélyt nem tervezek, vagy egy barát lesz, aki vállalja.
"a vőlegény beöltözik lánynak": ezt mondjuk én nem ismerem
Én a modern pártján állok. Sosem voltam ez a dajdajozó, magát produkáló típus, és nyilván olyan esküvőt szeretnék, amin jól érzem magam. Tőlem távol áll a menyasszonytánc (mint a húspiac kb, pénzért táncolni...), az erőltetett játékok (az a legdurvább nekem, hogy hagyományos falusi lagzijáték, hogy a menyasszony harapjon ki egy répát a vőlegény lába közül, de ha máshol elkezd beszélni a szexről, az illetlenség...), a kötelezővé tett "jókedv", a mulatós zene (hidegrázást kapok tőle), a kötelező ifjú pár-tánc (nem tenném ki ennek a páromat, aki nem szeret és nem is tud táncolni).
Modernből nekem inkább az elegáns, visszafogott, intim jön be, amire nem hívjuk meg a harmadunokatestvér vőlegényének az anyjának a macskáját is... kevés embernél meg a hangulat jó lehet akkor is, ha nincs ricsaj, csak lágy aláfestő zene és némi beszélgetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!