Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti lemondanátok a tanúságot 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti lemondanátok a tanúságot 3 nappal az esküvő előtt?

Figyelt kérdés

A vőlegény tanúja lennék, aki a másod unokatestvérem. A menyasszonya végig csalta, mialatt együtt voltak, és ma derült ki. Aki tudja, senki nem mondja el neki, mert szombaton szakított vele a szeretője.. na jó, én nem értem ezt, de nem akarom beárulni a csajt, hogy én legyek a sz*rkavaró, viszont asszisztálni sem fogok az esküvőjükhöz.

Ti mit tennétek?

2014. aug. 27. 13:23
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
61%
Hogy derült ki, te honnan tudod?
2014. aug. 27. 13:23
 2/19 anonim ***** válasza:
91%

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__6..

Látom pörögnek az események nálatok.Pár óra és ki is derült,hogy csalta végig?

2014. aug. 27. 13:26
 3/19 anonim ***** válasza:
2014. aug. 27. 13:26
 4/19 anonim ***** válasza:
61%
Mégis milyen indokkal tudnád a tanúságot lemondani? De még ha le is mondanás, összevesznél a vőlegénnyel. Ha az nem számít, akkor mond le. Értem én, hogy nem akarod beárulni a csajt, de ha nem akarod, akkor nyugodtan lehetsz a tanú is, nem lesz nagy szereped ebben a házasságban.
2014. aug. 27. 13:27
 5/19 anonim ***** válasza:
61%
Oppá! Bocsi. Nem láttam, hogy már belinkelték előttem.
 6/19 anonim ***** válasza:
91%
Á, szóval kiderült, hogy a lánybúcsún a menyasszonnyal lassúzó fickó a szerető volt?
 7/19 anonim ***** válasza:
34%

Mosolyogj, írd alá a papírt és kész. Nem kell bekavarni, mert hiába is szólnál, a csaj úgyis tagadna mindent és a végén még te leszel a hazug szarkeverő.

Meg hát mégis milyen indokkal mondanád le a tanúskodást 3 nappal lagazi előtt?

No, de mondd már, hogy derült ki, hogy az a pasi a szerető volt?

2014. aug. 27. 13:30
 8/19 anonim ***** válasza:
86%
Ha az a kérdés, akkor ez egy akkora kamu, persze a menyasszony akarja az esküvőt, de előtte meggyónja pont a kérdezőnek, hogy csalja a vőlegényt és ezt mind kb.most 40 perc alatt.
2014. aug. 27. 13:31
 9/19 anonim ***** válasza:
22%
Ne legyél az igazságosztó, lehet csak a lány kiélte magát még utoljára. Különben is mondják, hogy a q..vából lesz a legjobb feleség. Mi vagy Te? bíró? Nem! Te tanú vagy. Írd alá és kész. Semmi jogod igazságot osztani, és azzal ,ha megtagadod a felkérést, gyanút keltesz, ergo szart kavarsz, szóval nem tudhatod, hogy nem-e ebből lesz a legjobb házasság. Szakított a szeretőjével. Szuper. Most kezd új életet. A házasság előtti epizód különben sem hivatalos, Te pedig a hivatalos részhez járulsz hozzá. Akkor reklamálj, ha ezentúl is csinálja.
2014. aug. 27. 14:01
 10/19 anonim ***** válasza:
91%

"lehet csak a lány kiélte magát még utoljára."

Miért, a házasság maga a halál?

Ilyen dumát értelmes ember nem vesz be.

2014. aug. 27. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!