Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő előtt pár nappal nem voltatok fáradtak?
De, fáradt voltam. Főleg azért, mert esküvő előtt 2 nappal még dolgoztam.
2013. aug. 14. 16:42
Miért olyan nagy dolog egy esküvő?
De most komolyan kérdezem!
Nő vagyok és imádom a páromat, nagyon jól megvagyunk, de soha, még gyerekkoromban sem voltam oda az esküvőért és a nagy felhajtásokért. Miért számít ez?
Tele van az oldal ilyen kérdésekkel és én sosem értem, hogy ez mitől olyan nagy dolog.
2013. aug. 14. 16:56
Dehogynem. Azt terveztem, hogy majd lazítok, esküvői videokat nézek, és persze nem így lett. Dolgoztam még előtte nap kicsit. Azért aludni próbálj meg valahogy, ha kell altatóval, mert annál nincs szörnyűbb, mint ha a saját esküvődön hulla fárdat vagy és nem tudod élvezni. És még valami: miden pillanatát élvezz ki előtte az izgalomnak, mert az esküvő hamarabb véget ér, mint az ember gondolná és utána kicsit ürességet érez, hogy most mi lesz... A sok szervezés és egy nap alatt vége..
2013. aug. 14. 18:01
4/11 A kérdező kommentje:
Kedves 2-es! Ennek a kérdésnek nem itt a helye, nem?
5/11 A kérdező kommentje:
3-as válaszolo! Igen, nagyon igy van ahogy irod. Még 2 nap és nagyon fáradt vagyok, aludni nem tudok. :)
Nem. Nem stresszeltem túl a szervezést, meg nem rohangáltam sehova, pedig nem is kis esküvő volt. Ettől függetlenül volt minden és minden tökéletes volt a mai napig ezt mondom, kivéve, hogy leesett a fátylam, de az meg mit számít? De én tényleg nem értem, hogy mit kell annyit rohangálni, meg idegeskedni, szervezni, tervezni, főleg pár nappal előtte, hogy hulla legyél. Főleg manapság szinte mindenki egy évvel, vagy még többel előtte kezdi. Azt sem értem mit lehet addig csinálni? Kb. 3 hónap alatt hoztuk össze, de még így se volt rohangálás. Előtte a legvégén is csak 1-2 nyomtatást kellett intézni, egyeztettem a tortát, meg végső méretvételen voltam a ruha miatt. Onnan hazafelé menet meg bementem a virágoshoz véglegesíteni, hogy hány szál legyen akkor a csokor. Nem tudom más hova rohangál. Igaz egy kiállításon találkoztam egy esküvő szervezővel, aki minden erejével megpróbálta rám hozni a frászt, hogy nélküle nem fog összejönni, mert már semmire sincs idő, de kiröhögtem.
2013. aug. 14. 23:27
Szerencsére nálunk anyukám és valamennyire apukám nagyon kivették a részüket az esküvő szervezésből. annyira tetszett nekik a dolog. Így rengeteg minden lekerült a vállamról. És igazából nekem sem volt rohanás a dolog. 3 nappal korábban még dolgoztam, haj és smink próba már legalább 2 héttel korábban megvolt . Megbeszéltük a torát, a virágot, elhoztuk a ruhát, a székszoknyát, szóval ebbe nem rokkantam bele. A kaja és pia részen anyukám szabad kezet kapott mert szakács, de ő neki nem engedtem főzni, emberek akiket fogadott stb...Egyébként ezeket egyedül is bírtam volna.
Egyébként te mibe fáradsz el? Nem lehet hogy nem vagy 1000 % biztos magadban és azért vagy ennyire ki? Ezért nem alszol?
2013. aug. 15. 14:17
8/11 A kérdező kommentje:
Jaaaaj istenem. Rosszindulat egyből. Képzeljétek, mi rohangálunk. Lehet, hogy ti nem tettétek, de mi igen. Ez van.
Nem tudom, hogy hol láttál rosszindulatot, én egyik hozzászólónál sem érzem. Tényleg nagyon kilehetsz már, hogy még képzelődsz is. Gondolom, majd az oltár előtt fogsz összerogyni, egészségedre!
2013. aug. 16. 12:37
Egyébként bennem semmi rossz indulat nem volt, hisz nem ismerlek, én meg már túl vagyok az esküvőn. Szóval nincs minek rossz indulatoskodnom.
Annyit tudok elképzelni még, hogy nekem jobban megy ez a szervezkedés, jobban bírom, élvezem. Te meg nem.
2013. aug. 16. 12:55
Kapcsolódó kérdések: