Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti lemondanátok a tanúságot 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti lemondanátok a tanúságot 3 nappal az esküvő előtt?

Figyelt kérdés

A vőlegény tanúja lennék, aki a másod unokatestvérem. A menyasszonya végig csalta, mialatt együtt voltak, és ma derült ki. Aki tudja, senki nem mondja el neki, mert szombaton szakított vele a szeretője.. na jó, én nem értem ezt, de nem akarom beárulni a csajt, hogy én legyek a sz*rkavaró, viszont asszisztálni sem fogok az esküvőjükhöz.

Ti mit tennétek?

2014. aug. 27. 13:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
85%
"Aki tud a házasságot megakadályozó dologról, most szóljon, vagy hallgasson örökre!"
2014. aug. 27. 14:12
 12/19 anonim ***** válasza:
91%

Lehet hogy én vagyok fura, de én örülnék ha valaki megsúgná nekem esküvő előtt ha a párom végig csalt volna.

Ha meg esküvő után derülne ki, kb mindenkit megutálnék, aki tudott róla és ezzel közvetve részt vett a megalázásomban. Ilyen barátok nem kellenek, köszönöm.

2014. aug. 27. 14:15
 13/19 anonim ***** válasza:
55%
Le bizony, és ha megkérdezi a faszi, hogy miért, egyenesen megmondanám neki:)
2014. aug. 27. 14:26
 14/19 anonim ***** válasza:
64%

Ennyire unod már a nyári szünetet, kérdező?

Ugyan-ugyan, az előző kérdésed óta eltelt néhány órában kiderítetted, azért sírt a menyasszony a buliban, mert dobta a pasi, akivel lassúzott? Nem, ez még egy latin-amerikai szappanopera-epizódnak is gyenge, gyakorolj még egy kicsit. De ne keseredj el, a következő kamukérdésed biztosan jobb lesz!

2014. aug. 27. 15:01
 15/19 A kérdező kommentje:
Ez az egész nem pár óra alatt történt, szombaton volt a lánybúcsú, csak eddig rágtam magam, mire leültem a gép elé kiírni magamból a sztorit. A csaj pedig megtudta, hogy láttam a jelenetet, és gondolom nem akarta, hogy lebuktassam, így ma átjött, és előadta a sztori (gondolom) szépített és rövidített változatát, majd megkért, hogy hallgassak, vége van, ne bolygassam a dolgot. Most nem tudom mit tegyek, beáruljam, vagy sem, legyek tanú, vagy sem..
2014. aug. 27. 15:15
 16/19 anonim ***** válasza:
30%
Semmi közöd nincs hozzá. Ha kiderül, te nem tudtál róla és kész, ha meg nem derül ki, akkor mindenki happy. Bizonyítékod sincs rá, csak vagdalkozás lenne az egész. Mi van, ha a menyasszony mindent letagad, téged pedig egy utolsó hazug szemétnek kiáltanak ki? Ezekbe gondolj bele, mielőtt beleavatkozol mások életébe.
2014. aug. 27. 15:41
 17/19 anonim ***** válasza:
71%
Persze biztos elmondott neked mindent. Ráadásul abban a sztoriban a pasi perkál a Dj-nek 20 ezer forintot egy számért, amire forrón táncolnak, aztán meg szakít vele pár perc alatt. Nagyon jó sztori, tudsz te jobbat is.
2014. aug. 27. 16:15
 18/19 anonim ***** válasza:
Igen, és egyúttal a lánynak is elmondanék mindent, még akkor is, ha többé soha nem akarna velem szóba állni. Lehet, hogy ennek ellenére hozzámegy a pasihoz, de az én lelkiismeretem tiszta marad. Én szóltam.
2014. aug. 27. 17:39
 19/19 anonim ***** válasza:
62%

"A házasság előtti epizód különben sem hivatalos"

Akkor is ezt mondanád, ha a te párodról lenne szó?

Egyébként kérdező, én konkrétan nem kavarnék bele a helyedben, nem a te dolgod elmondani....az még rosszul is elsülhet...(menyasszony tagad, vőlegénnyel összeveszel, mindenki szarkavarónak tartana)

Viszont én lemondanám a tanúskodást. Mond, hogy magánéleti probléma adódott vagy találj ki valamit...

Ennél kevesebbért is lemondják az emberek a tanúskodást... pl az enyém, pár héttel az esküvő előtt lemondta mert mondván dolgozik. Szabadnapot meg persze pont nem tudott kivenni..aztán vendégként el akart jönni, aztán előző nap közösségi oldalon odaböfögte hogy nem jön mert nincs pénze... Össze vissza hazudozott....

2014. aug. 27. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!