Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tettetek volna? Nem hozták el a kis koszorúslányt?
Kedves barátnőm (vagyis eddig az volt...) kislánya lett felkérve egy másik kislánnyal együtt az uszályvivésre (nem tudom mi a jó szó rá), ő lett volna a sziromszóró, a másik kislány pedig a gyűrűkkel vonult volna be. A drága barátnőm pedig eljött gyerek nélkül, merthogy egy 3 éves nem elég nagy még ahhoz, hogy azt a hosszú vendégvárást majd ceremóniát kibírja, így inkább nem hozta el... mindez akkor derült ki, mikor megérkezett a párjával és kérdeztük, hol a kislány. Párom kikelt magából, bár nekik egy szót sem szólt, de utána többeknek (családnak) is mondta, hogy milyen remek a barátnőm, hogy eddig nem tudta a gyerekéről, hogy esetleg nem fogja kibírni azt a pár órát, és nem is szólt csak eljött nélküle. És sajnos teljesen megértem, igaza van és nagyon csalódott vagyok, nem is tudom, hogy álljak hozzá ezek után. Ráadásul még a két kislány ruháját a másik kicsi (3,5 éves amúgy...) anyukája vette meg, és azt se fizette ki neki csak visszaadta... ki fogom fizetni mert ég a bőröm, de komolyan nem kapok szikrát...
ti mit tennétek, tartanátok a kapcsolatot, vagy nem keresnétek ezután?
hát én kiskoromban baromira örültem, hogy mehettem, lehetett szép ruhám, virágom.
Már jó, hogy nem én leszek a hibás, ember.... nincs gyerekem, nem tudom milyenek, mikor én találkoztam vele sosem volt vele probléma, egy évvel előre meg volt beszélve, és nem az volt, hogy hogy aznap reggel odacsörög, h bocs mégse, hanem megveteti mással a ruhát, meg van beszélve minden, erre odaállít vigyorogva gyerek nélkül. Bocs, hogy egy 10enéves baráttól ez rosszul esik, hpgy ennyire lecarja a fejemet.
Persze, mindenki idióta csak Te vagy helikopter. :D
Atya, Úr, Isten! Egyik kezében a kis-kosár, másikban a gyűrűpárna? Tiszta horror! Hogy képzelték ezt a Te NAGY NAPODON?! Szégyen! Én a helyedben minimum a gyereket tenném felelőssé és módszeresen tönkretenném az életét a továbbiakban.
Komolyan elképzelni nem tudom, hogy lehet valaki ennyire ostoba.
19, tudsz értelmezni? azt írtam le, hogy az egy kislány mind a két szerepben helytállt végül (akit ugye elhoztak). Úgy gondolom, a saját gyerekét neki kell ismernie, tudnia kellett volna, hogy nem olyan beállítottságú. Nővéremék is minden kisgyerekesnek felajánlották, hogy jöhet a kicsi szép ruhában, kap feladatot, HA SZERETNÉ. Én se kikötöttem, hogy márpedig koszorúslány lesz és beviszi a gyűrűt, hanem meg lett kérdezve. Nem tudom mit nehéz felfogni.
Ha nem lenne egyértelmű, nem az a baj, hogy nem lett 2 'biodíszlet'-em, hanem hogy egy szó nélkül odajöttek.
Ennyi erővel ha megígéri, hogy süt 3 tálca sütit, az ember számol vele, de közbe odaállít üres kézzel, hogy bocs, mégse volt rá idő, az is rendben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!