Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit tettetek volna? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tettetek volna? Nem hozták el a kis koszorúslányt?

Figyelt kérdés

Kedves barátnőm (vagyis eddig az volt...) kislánya lett felkérve egy másik kislánnyal együtt az uszályvivésre (nem tudom mi a jó szó rá), ő lett volna a sziromszóró, a másik kislány pedig a gyűrűkkel vonult volna be. A drága barátnőm pedig eljött gyerek nélkül, merthogy egy 3 éves nem elég nagy még ahhoz, hogy azt a hosszú vendégvárást majd ceremóniát kibírja, így inkább nem hozta el... mindez akkor derült ki, mikor megérkezett a párjával és kérdeztük, hol a kislány. Párom kikelt magából, bár nekik egy szót sem szólt, de utána többeknek (családnak) is mondta, hogy milyen remek a barátnőm, hogy eddig nem tudta a gyerekéről, hogy esetleg nem fogja kibírni azt a pár órát, és nem is szólt csak eljött nélküle. És sajnos teljesen megértem, igaza van és nagyon csalódott vagyok, nem is tudom, hogy álljak hozzá ezek után. Ráadásul még a két kislány ruháját a másik kicsi (3,5 éves amúgy...) anyukája vette meg, és azt se fizette ki neki csak visszaadta... ki fogom fizetni mert ég a bőröm, de komolyan nem kapok szikrát...

ti mit tennétek, tartanátok a kapcsolatot, vagy nem keresnétek ezután?

2018. máj. 6. 22:04
1 2 3 4 5 6
 11/57 A kérdező kommentje:
Nem biodíszlet... MEGKÉRDEZTEM, hogy szeretnék-e, nem is a gyerek előtt, hogy belelovallja magát. Nekem nincs, nem tudom milyen egy ekkora. A másik kislány is tök szuperül érezte magát, a virágot a kisruháját, hogy szerepelhet. És hasonló karakterek, nem az a szende elbújós. De még mindig úgy gondolom, hogy ezt, ha nem is több, de pár hete is tudhatta, hogy szerinte nem bírná... (szerintem mondjuk szimplán lusta volt elhozni)
2018. máj. 7. 08:26
 12/57 anonim ***** válasza:
0%
Semmit nem szólnék, nem ezen múlik a házasság sikeressége.
2018. máj. 7. 08:39
 13/57 anonim ***** válasza:
39%
Ezt hívják ostoba női hisztinek. Ember, egy három éves gyerekről beszélünk! Az ember hajlamos azt gondolni, hogy baromicuki amikor gyűrűvel a kézben, szépen jön befelé, de ez - és ezt több mint száz esküvő tapasztalatai alapján írom - az esetek döntő többségében nem így van. Úgy van, hogy ordít mert tömeg van, melege van, unja az egészet, fél az emberektől és ezért anyuka cipeli be egy szál pelenkában, folyik orrán-száján minden és a végén odavágja a gyűrűpárnát a papnak/anyakönyvvezetőnek. Nem úgy működnek a dolgok, ahogyan a filmekben. Ettől az esküvőd még lehetett jó, nem ezen múlt. Ha Neked ez az egyetlen bajod, akkor sajnállak és a férjedet is. Felnőtt emberek nem hisztiznek ilyeneken.
2018. máj. 7. 09:36
 14/57 anonim ***** válasza:
27%
Nem biodíszlet, mert a szüleit kérdezted meg, hogy akarják-e? Ne röhögtesd már ki magad. Kölcsönkértél a barátnődtől egy méternyi cukiságot, ami jól menne a ruhádhoz, a gyerek mint személy le volt szrva.
2018. máj. 7. 10:01
 15/57 A kérdező kommentje:

hát én kiskoromban baromira örültem, hogy mehettem, lehetett szép ruhám, virágom.

Már jó, hogy nem én leszek a hibás, ember.... nincs gyerekem, nem tudom milyenek, mikor én találkoztam vele sosem volt vele probléma, egy évvel előre meg volt beszélve, és nem az volt, hogy hogy aznap reggel odacsörög, h bocs mégse, hanem megveteti mással a ruhát, meg van beszélve minden, erre odaállít vigyorogva gyerek nélkül. Bocs, hogy egy 10enéves baráttól ez rosszul esik, hpgy ennyire lecarja a fejemet.

2018. máj. 7. 10:55
 16/57 anonim ***** válasza:
11%
De, Te vagy a hibás. Elvártál valamit ami nem elvárható, most meg hisztizel mert nem kaptad meg. Gáz vagy.
2018. máj. 7. 10:57
 17/57 A kérdező kommentje:
egyébként hozzáteszem, a másik kislány egyik kezén lógott a kiskosár, kezében a párna, másik kezével szórta a virágot és szépen bevonult. Erről ennyit.
2018. máj. 7. 11:00
 18/57 anonim ***** válasza:
80%
Ne hallgass a válaszolókra. Itt majdnem mindenki idióta. Jogos a felháborodásod, szerintem nem tört volna le a keze, ha legalább aznap szól, másrészt viszont én nem bíztam volna kisgyerekre semmiképp, nekem sincs, de tudom, hogy milyenek :D Az egy dolog, hogy te szerettél szerepelni, de sajnos kiszámíthatatlanok. :D Biztos, hogy haragudnék rá, de csak ezért, mert nem szólt egyáltalán. Meg részben magamra is.
2018. máj. 7. 11:04
 19/57 anonim ***** válasza:
24%

Persze, mindenki idióta csak Te vagy helikopter. :D

Atya, Úr, Isten! Egyik kezében a kis-kosár, másikban a gyűrűpárna? Tiszta horror! Hogy képzelték ezt a Te NAGY NAPODON?! Szégyen! Én a helyedben minimum a gyereket tenném felelőssé és módszeresen tönkretenném az életét a továbbiakban.

Komolyan elképzelni nem tudom, hogy lehet valaki ennyire ostoba.

2018. máj. 7. 11:44
 20/57 A kérdező kommentje:

19, tudsz értelmezni? azt írtam le, hogy az egy kislány mind a két szerepben helytállt végül (akit ugye elhoztak). Úgy gondolom, a saját gyerekét neki kell ismernie, tudnia kellett volna, hogy nem olyan beállítottságú. Nővéremék is minden kisgyerekesnek felajánlották, hogy jöhet a kicsi szép ruhában, kap feladatot, HA SZERETNÉ. Én se kikötöttem, hogy márpedig koszorúslány lesz és beviszi a gyűrűt, hanem meg lett kérdezve. Nem tudom mit nehéz felfogni.

Ha nem lenne egyértelmű, nem az a baj, hogy nem lett 2 'biodíszlet'-em, hanem hogy egy szó nélkül odajöttek.

Ennyi erővel ha megígéri, hogy süt 3 tálca sütit, az ember számol vele, de közbe odaállít üres kézzel, hogy bocs, mégse volt rá idő, az is rendben?

2018. máj. 7. 12:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!