Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tettetek volna? Nem hozták el a kis koszorúslányt?
Kedves barátnőm (vagyis eddig az volt...) kislánya lett felkérve egy másik kislánnyal együtt az uszályvivésre (nem tudom mi a jó szó rá), ő lett volna a sziromszóró, a másik kislány pedig a gyűrűkkel vonult volna be. A drága barátnőm pedig eljött gyerek nélkül, merthogy egy 3 éves nem elég nagy még ahhoz, hogy azt a hosszú vendégvárást majd ceremóniát kibírja, így inkább nem hozta el... mindez akkor derült ki, mikor megérkezett a párjával és kérdeztük, hol a kislány. Párom kikelt magából, bár nekik egy szót sem szólt, de utána többeknek (családnak) is mondta, hogy milyen remek a barátnőm, hogy eddig nem tudta a gyerekéről, hogy esetleg nem fogja kibírni azt a pár órát, és nem is szólt csak eljött nélküle. És sajnos teljesen megértem, igaza van és nagyon csalódott vagyok, nem is tudom, hogy álljak hozzá ezek után. Ráadásul még a két kislány ruháját a másik kicsi (3,5 éves amúgy...) anyukája vette meg, és azt se fizette ki neki csak visszaadta... ki fogom fizetni mert ég a bőröm, de komolyan nem kapok szikrát...
ti mit tennétek, tartanátok a kapcsolatot, vagy nem keresnétek ezután?
Passz.
Nem kizárt az sem, hogy a gyerek kapott hisztirohamot, hogy ő nem akar menni és barátnőd jobbnak látta rábízni valakire, nehogy jelenetet rendezzen az esküvőn.
Mindenesetre szólhatott volna még időben. Ha meg ennyi az indoka és nem több akkor nem keresed többet.
Hat nem akarok rosszindulatu lenni, de ha nem elott ketto nappal kerted fol, akkor boven lett volna ideje szolni, hogy a kislanyat nem akarja elhozni, mert nem alkalmas ra. Ehelyett vszont o eljott a parjaval es a gyereket masra bizta, azaz egyertelmuen o akart szorakozni, jol erezni magat nem pedig a gyerekere vigyazni, miatta izgulni. Ha utana volt a lagzitok kozvetlen akkor meg azt is megkockaztatom, hogy semmi kedve nem volt a sajat gyereket lab alatt tudni, mikozben helyette ehetne, ihata egy jot.
Mivel ott helyben mondta csak es gyerek nelkul ezert meg a te nagy napod szep elkepzeleset is jol elrontotta. En szepen leepitenem. Az ilyen nem baratno. Esetleg megkerdezhetned mivel erdemelted ki az utalatat es azt, hogy ilyen tiszteletlen volt veled?
a több órát arra értettem, hogy ugye anyumékhoz voltak hívva fél4-4 közöttre, 4kor volt a kikérő, fél5re mentünk a polgárira, negyed6tól volt a templom kb 40perc, vagyis a teljes program 4-6ig lett volna, és nyilván nem csendben kellett volna üljön egy sarokban :/
és engem is ez zavar a legjobban, hogy ezt tudhatta volna 2 héttel előbb is, vagy mielőtt megveszik nekik a ruhát, vagy legalább aznap előre, hogy az embernek legyen ideje lenyugodni, újragondolni, nem ceremónia előtt 1 órával szembesülni vele...
tavaly augban lett kitűzve :(
Szerintem a körülmények teljesen lényegtelenek. Adott egy barát, akitől kértél egy szívességet, melyet elvállalt, másnak ezzel anyagi terhet okozott (ruha), majd a célnál közölte, hogy mégse tudja vállalni, ahelyett, hogy időben szól, hogy megoldhasd máshogy.
Szerintem én szép lassan leépíteném, hacsak nem kér magától bocsánatot. Ez annyira kicsinyes cserben hagyás.
Ennyit egy 3-4éves gyerek nem bír ki probléma nélkül!!
Ha nem is kap hisztirohamot, de megijedhet a tömegtől, hogy neki kell elől menni stb. És még nem is mondtam, hogy ha pisilni, kakilnia kell és elfelejt szólni...
Az anyjának tudnia kellett ezt akkor is, mikor elvállalta ezt, és nem kelkett volna vállalnia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!