Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit tettetek volna? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tettetek volna? Nem hozták el a kis koszorúslányt?

Figyelt kérdés

Kedves barátnőm (vagyis eddig az volt...) kislánya lett felkérve egy másik kislánnyal együtt az uszályvivésre (nem tudom mi a jó szó rá), ő lett volna a sziromszóró, a másik kislány pedig a gyűrűkkel vonult volna be. A drága barátnőm pedig eljött gyerek nélkül, merthogy egy 3 éves nem elég nagy még ahhoz, hogy azt a hosszú vendégvárást majd ceremóniát kibírja, így inkább nem hozta el... mindez akkor derült ki, mikor megérkezett a párjával és kérdeztük, hol a kislány. Párom kikelt magából, bár nekik egy szót sem szólt, de utána többeknek (családnak) is mondta, hogy milyen remek a barátnőm, hogy eddig nem tudta a gyerekéről, hogy esetleg nem fogja kibírni azt a pár órát, és nem is szólt csak eljött nélküle. És sajnos teljesen megértem, igaza van és nagyon csalódott vagyok, nem is tudom, hogy álljak hozzá ezek után. Ráadásul még a két kislány ruháját a másik kicsi (3,5 éves amúgy...) anyukája vette meg, és azt se fizette ki neki csak visszaadta... ki fogom fizetni mert ég a bőröm, de komolyan nem kapok szikrát...

ti mit tennétek, tartanátok a kapcsolatot, vagy nem keresnétek ezután?

2018. máj. 6. 22:04
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
92%

Latom.a vegefele elmergedt itt a helyzet...:-).

De nem a 3 evesrol van szo. Hanem egy baratnorol, aki eleg regota tudja mikor lesz a kerdezo eskuvoje, elfogadta a felkerest, megkapta a ruhacskat is es erre megjelenik az ESKUVO IDOPONTJABAN es kozli o ugyan nem hozta a gyereket. En lehet siman leorditom a fejet es elkuldom haza.

Mindenkinek lehet szabad elkepzelese a nagy napjarol. Van aki latn se bir aznap gyereket es ugy kuld meghivot, hogy a szopizos babat is hagyjak otthon (vagy ne is jojjenek), van aki kifejezetten elvezi, ha akar totyogosok maszkalnak mindenfele van akit nem idegesit, ha az igen kozben egy gyereksiras is felcsendul, van aki kifejezetten kiakad ra. Nem ertem a kerdezot miert kell hibaztatni, mert ot akar az se zavarta volna, ha a kicsi megbotlik az uszallyal vagy mas utolag vicces galibat okoz:-).

Persze anyuka is meggondolhatja magat, hogy egy beegest megse vallal el, de ezt biztos nem aznap reggel gondolta ki. Ha meg a gyerek behisztizett volna, akkor ma amikor mindenki az okostelojan log napi 24-ben, nehogy mar ne lehessen hamarabb uzenni, mint vigyorogva odasetalni es kozolni ja nem hoztam a gyereket, majd szepen elegedette n lecsuccsenni valahol a sorokban, mintha semmi koze nem lenne anyunak a menyasszonyhoz.

Itt jo baratnokrol beszelunk!!! A baratnod tirpakiabol erkezett...mar bocs.

2018. máj. 7. 22:04
 32/57 A kérdező kommentje:
31, köszönöm, pontosan így gondolom én is, de látom sajnos itt nincs meg a színvonal felfogni magát a problémát. Ami nem az, hogy nem volt ott a "biodíszlet".
2018. máj. 7. 22:24
 33/57 anonim ***** válasza:
22%

"En lehet siman leorditom a fejet es elkuldom haza. " Ez biztos nagyban emelte volna az ünnep fényét. A menyasszony full sminkben, ruhában, élete legszebb napján hisztérikusan üvölt a barátnőjével :D

Még mindig nem bírom felfogni, hogy milyen konkrét hátrány érte a kérdezőt, amiért nem volt ott az a gyerek.

2018. máj. 7. 22:25
 34/57 anonim ***** válasza:
13%
Nem az a baj, hogy rosszul esett, bár én ezt sem értem, de oké. Viszont amit itt azóta művelsz az szánalmas. Ráadásul észre sem veszed és nem is érted mi a baj ezzel. Sajnàlom. Mármint, tényleg!
2018. máj. 7. 23:49
 35/57 anonim ***** válasza:
18%

Én vagyok az akinek nincs agya ^^

Viszont legalább jól éreztem magam a saját esküvőmön, nem idegeskedtem semmin. Örültem, hogy a családunk és a barátaink el tudtak jönni, hogy velünk ünnepeljenek. Ez volt számunkra a legfontosabb.

2018. máj. 8. 07:36
 36/57 anonim ***** válasza:
36%
Kérdező, felnőttek vagytok, beszéljétek meg! Hívd át a barátnődet egy kávèra, és kérdezd meg, mi történt aznap. Ez a legtisztább. Érthető, hogy rosszul esik, de ez, hogy magadban puffogsz, sehová sem vezet és senkinek sem jó.
2018. máj. 8. 07:48
 37/57 anonim ***** válasza:
14%
#33: Vannak nők, akiknek élete egyetlen eredménye, hogy valaki feleségül veszi Őket, esetleg csinál nekik egy gyereket. Aztán ebbe kapaszkodnak. Mert az esküvőn megmondhatják, hogy mi, hogyan legyen. Ha pedig valami nem úgy van akkor Isten óvjon mindenkit, ugyanez gyerekkel. Egészen addig amíg mindenki azt csinálja amit elvárnak, minden rendben. Ha egyszer Nekik kellene alkalmazkodni, vagy empátiát tanúsítani akkor robban a bomba. Na, a kérdező ilyen.
2018. máj. 8. 08:29
 38/57 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező hagyd őket, ékes példái a beteges szülőknek, akik azt hiszik, a jogos felháborodásodat egy 3 évesre vetíted ki, pedig az anyuka cserben hagyásáról szól az egész.

De nekik ezek után kva kényelmes azzal védekezni, hogy egy 3 évestől ilyen nem elvárható. Az számukra irtó mellékes, hogy a gyerek SAJÁT ANYJA szerint először elvárható volt, kidobtak rá pénzt, NEM A GYEREK ANYJA, és ezek után vigyorogva megjelent egyedül, mint aki jól végezte dolgát.

Ha ez bárki szerint a te kicsinyes hisztid, a 3 éves gyerekkel szemben, akkor hagyd rájuk, korlátoltak... Szerintem teljesen érhető a problémád, és ezért mondtam, hogy várnék a barátnő bocsánatára, annak hiányában pedig elfelejteném, mert így egy barát nem viselkedik.

Gyengébbek kedvéért, ígérhette volna azt is, hogy kölcsön adja a kocsiját, majd az utolsó pillanatban jött volna busszal, mondván elszállt a fék és nem működött már 2 hónapja az autó. Ugyanez lenne. Tudott volna időben szólni, tudtak volna időben más megoldást keresni, a kérdezőt sem izgatta volna a dolog, mert akkor keres másik autót. De nem szólt, és az utolsó másodpercben kellett megoldani. Ez az egész kva kérdés erről szól,nem egy 3 éves lelki fejlődési szakaszairól, vagy a tőle elvárható magatartás mibenlétéről. A gyerek az egész probléma szempontjából teljesen irreleváns.

2018. máj. 8. 10:32
 39/57 anonim ***** válasza:
23%
#39: Az a baj, hogy nem kellett "megoldani a helyzetet". Egy esküvő szempontjából teljesen irreleváns, hogy van-e egy hároméves aki biodíszletkedik egy kicsit vagy nincs. Ostoba női hiszti az egész, mert egyvalami nem úgy történt, ahogyan a hercegnő szerette volna és ebbe most lehet kapaszkodni, kérdést kiírni, még-még-még foglalkozni az esküvővel, mert nincs más az életében ami kitöltené azt. Le lehet mondani a barátnőről és még hetekig-hónapokig-évekig hangoztatni, hogy Őt cserbenhagyták AZ ESKÜVŐJÉN és lehet hisztizni tovább. Szánalmas. Jobban jár a barátnő ha le lesz ejtve, mert Nekem nem kellene olyan barát aki így áll ehhez a helyzethez. Ja várj, nincsenek is ilyen barátaim.
2018. máj. 8. 10:55
 40/57 A kérdező kommentje:
40, te annyira buta vagy, hogy az már fáj.
2018. máj. 8. 16:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!