Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonyi szütyőt érdemes venni? Használtátok, nem volt útban? Mit tettetek bele?
Hazsnáltam, de nem volt nálam.. A bnőmnél volt, vagy anyukámnal, azrt volt jó, mert abban csak az én dolgaim voltak, ha kellett valami, akkor csak azt odaadták... Mást is eget hasznalni, de sztem így praktikus vot..
Vlt benne:
Tű cérna..kellett
Zsepi.. Kellett
Biztostű (nem nekem, de kellett)
Szőlőcukor: fotózáskor folyamantosan nyomtam, mert enni nem tudtam, hogy el ne ájuljak utána(hajlamos vagyok rá)
Tampon... Tudtam, h nem kell, de a biztonság kedvéert:)
Szájfény..szájápoló..
Fogamzásgátló
Lázcsillapító, orrspré(előtte mindketten végeig betegek voltunk)
Kisolló (ez mar csak plusz volt a cérna, és tű mellé:))
Plusz hullámcsat, hátha valami baleset éri a hajamat, nem kellett..
Ami jő lett volna plusz minidezodor(lehet a dmben kapni) nem gondoltam rá, úgy éjfélkor jólesett volna)
Ennyi..
Venni nem vennék külön.. Adták a ruhához...
Használnék más szütyőt..
2.
Nem érdemes venni. Borzasztóan idétlen látvány, utoljára a '90-es években volt divat.
Természetesen a hasznos holmiknak érdemes nálad lennie egy kistáskának, és ez akár lehet egy csinos fehér dolog is, de ezek a kifejezett szütyők, amiket a csuklójukra akasztva tök feleslegesen maguknál hurcolnak a menyasszonyok, röhejesek :S
Nekem nem szütyőm volt, hanem egy szaténtáskám. Nem volt útban, amikor útban lett volna, akkor a tesóm kezébe nyomtam.
Volt benne zsepi, púder (nagyon meleg volt és izzadós vagyok), rúzs, asztmagyógyszer, telefon, a személyim, és kb 3000 Ft gyorssegély, ha bármi történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!