Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonyi szütyőt érdemes venni? Használtátok, nem volt útban? Mit tettetek bele?
Kedves 20-as! (Gondolom 18-as is Te Vagy) A hozzászólásomat így kezdtem:
"Az más, amikor a fotózás helyszínére viszel magaddal ezt-azt akár egy kis táskában, hisz a kocsiban úgy sem látszik, a fényképeken meg úgysem lesz rajta."
Konkrétan az esküvőre írtam, hogy minek kell?! Nyilván ha A pontból B-be mentek fényképezkedni, akkor legyen Nálad, mert sosem lehet tudni.....
Akkor olvasd el a 9-es és a 10-es válaszolót, ha szerinted más nem írt telefont :-D
És ismét leírom, mert úgy tűnik értetlen Vagy, nem az a baj, amikor X-ből Y-ba mész és nálad van a telefon, hanem konkrétan a kis szütyőbe, az esküvő alatt miért kell...
Jaj, ja, össze ne vesszetek!
Én minden válaszból levontam, ami nekem kellett, kaptam több új infót, amire szükségem lehet az este folyamán, és nagyjából látom, mi az aminek a kezemben kell lennie, és mi az amit csak bekészítek az autóba, illetve a szobába ahol öltözünk.
telefon nem lesz nálam, én ezt már rég eldöntöttem, nekem messze nem az életem része, sőt.
Köszi mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!