Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonyi szütyőt érdemes venni? Használtátok, nem volt útban? Mit tettetek bele?
Nekem nem volt, és nem is hiányzott. Egyetlen egyszer kellett zsebkendő, akkor szóltam mamámnak, hogy "mama, zsebkendőt légyszi", a kezembe adta, megtöröltem az orromat és visszadtam. Még gyorsabb is volt, mint ott matassak a szütyőbe a sok szar között. Amúgy minden ami kellett ott volt anyukám táskájában, 65 fő között bármikor el tudtam érni.
Tudom, hogy fel lehet akasztani a kezedre, de ahogy írta valaki szerintem is csúnya, meg az az igazság, hogy engem még a csokrom is csak idegesített, hogy folyton fogni kellett, sokszor a vőlegény kezébe nyomtam, hogy hozza már, mert pl. két kézzel kellett fognom a szoknyarészt míg felfelé mentem a lépcsőn a hivatalba meg ilyenek, meg sose tudtam, hogy most hogy fogjam, hova tegyem, egy szütyő csak mégjobban felbosszant. És mondom SEMMIRE sem lett volna szükségem belőle.
Tudom, hogy mindenki más, és bocsássátok meg nekem, de azt meg egyenesen viccesnek tartom, hogy valaki úgy felpakol bele, mintha vásárra menne, vagy ő lenne a Bear Grylls, hát a kisgömböc a karomon benne a csilingelő zsibvásárral lett volna a negatív csúcsa az estének.
Nem tudom elolvastad-e a valaszom..de írtam,mhogy nem nálam vot, csak abannraktam össze... De éppen aki jött velem, egyben oda lehette adni..
Reggel 9-től másnap reggel 5-ig nem végig 1 ember volt melletem
A tű cérna stb javaslatra olt nálam, bár aműgy is mindig felkészült vagyok... Mindig én mentek ki mindenkit:)
Egyszer sem akasztottam a kezemre, írtam is a köv hozzászólásomban, hogy helyettesíthető...
Köszi mindenkinek.
Már csak azért is, mert épp azon gondolkoztam, hogy zsepin kívül mit tehetnék még bele, aminek azonnal kéznél kell lennie, hisz a varrós meg sminkes doboz a kocsiban lesz.
Az más, amikor a fotózás helyszínére viszel magaddal ezt-azt akár egy kis táskában, hisz a kocsiban úgy sem látszik, a fényképeken meg úgysem lesz rajta.
Szerintem is felesleges a szütyő, ami kellhet (zsepi, biztostű....) a családnál lesz. (Szülők, testvér, barátnő)
A telefon a szütyőben meg szerintem tök vicces. A saját esküvőmön mégis kit kéne hívnom telefonon? Mindenki ott van, aki számít, ha idős rokont hagyunk otthon, úgyis Anyu, Tesómék....más fog érdeklődni utána, hogy minden rendben van-e. Egy menyasszonynak minek telefon?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!