Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Venni vagy kölcsönözni érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Venni vagy kölcsönözni érdemes a menyasszonyi ruhát?

Figyelt kérdés
2013. aug. 22. 09:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
33%
venni, szerintem. én Ukrajnában vettem kb. 40ezerből minden megvolt.(menyecske ruha is)
2013. aug. 22. 09:37
 2/14 anonim ***** válasza:
83%

szerintem ártól függően. Ha drága ruhát akarsz akkor mindenképp kölcsönözni, mivel soha nem lesz rajtad (reméljük) mégegyszer.

Ha valami olcsóbb a ruha megveheted egyszer :)

2013. aug. 22. 09:38
 3/14 anonim ***** válasza:
58%
Én az ebayröl rendelem.Sokkal olcsobb mintha kölcsönözném,fele annyibol megvan.
2013. aug. 22. 09:39
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Az álomruhámat nem tudtam volna megvenni, mert nincs 300 ezrem erre:( eladni pedig nem tudnám annyiért sem, mint a kölcsönzési ára, ami 150:S

Azt hiszem beleválasztottam.

Érdemes megnézni amúgy, me általában a vásárlással jobban jársz, ha van türelmed az eladásához..

2013. aug. 22. 09:45
 5/14 A kérdező kommentje:
De minek vegyem meg ha nem veszem föl többet?
 6/14 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem kölcsönözni, kivéve ha valami irtóolcsó áron jutsz hozzá. Egy akkora ruhát nehéz tárolni, és (szerencsés esetben) soha többet nem veszed fel.
 7/14 anonim ***** válasza:
72%
Azért hogy eladd, és a 100ezs ruha pl csak 30-ba kerüljön később (az összegek tekintetében a hasamraütöttem)
2013. aug. 22. 09:52
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
A ruha, ami rajtam volt, több, mint 500 000 Ft-ot ért, 150 000-ért kölcsönöztem. Ez volt az esküvőnk legdrágább része (mert egyébként szolid esküvőnk volt és szűk körű), még jó, hogy nem vettem meg. Szerintem ha nagyon szép ruhát akarsz, azt inkább kölcsönözd.
2013. aug. 22. 10:10
 9/14 anonim ***** válasza:
87%
Kölcsönzéssel jobban jár az ember mint anyagilag, meg amúgy is hiszen csak tárolgatnád, ide-oda rakosgatnád, max. olykor elővennéd megnézni. Szerintem régen azért vették meg, mert ugye szokás volt, hogy az anyuka gyermeke is ugyanabban a ruhában ment férjhez, és így tovább. Ma már ez nem szokás, hiszen nagyon eltérőek a stílusok, sokkal több választék van ruhából is.
2013. aug. 22. 10:52
 10/14 anonim ***** válasza:
90%

Nálunk is az volt a helyzet, ahogy az elsőnél.

40.000 Ft megvolt a menyasszonyi ruhám, menyecskeruhám, hozzá kesztyű és és ékszerek.

Gyönyörű volt! Itt magyarba 90.000 bérelhettem volna csak a menyasszonyit és ugyan olyan és ugyan azt!

2013. aug. 22. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!