Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Koszorúslányt hogy vennétek rá?
Figyelt kérdés
A hugom eldöntötte, hogy neki lila koszorúslány ruha kell, de a méretében NINCS, nem szeretnék rengeteg pénzt kiadni azért, hogy ő egyszer felvegye, de találtam nagyon szép fehér ruhát a méretében, ami még jól is állna neki, hogy vegyem rá? 9 éves2015. dec. 2. 11:38
1/17 anonim válasza:
Ohh próbáld meg ezt a szép fehér ruhát, ez sokkal hercegnősebb :)))
2/17 anonim válasza:
Szertettel,meggyőzőerővel.De ha van rá pénzed inkább vedd meg neki.
3/17 A kérdező kommentje:
Próbáltam, elsem viszem már kb magammal, mert neki csak a lila kell... Lila és Violetta mániás, már gondolkodtam a Violettának is hasonlója van mondaton hátha...
2015. dec. 2. 11:47
4/17 anonim válasza:
Egy kilenc éves hogy a viharba mond ellent egy felnőttnek?
5/17 anonim válasza:
ha csak ráerőlteted, akkor úgyse fogja elfogadni és hisztire is számíthatsz
de nyilván az se megoldás, hogy ráhagyod
vagy adj neki hozzá vmi lila kiegészítőt vagy az is jó ötlet, amit te mondtál
6/17 anonim válasza:
Én is arra gondoltam. Lila öv, lila virág a hajába, szütyő, ékszerek.
7/17 A kérdező kommentje:
Erőt adtatok arra, hogy kiálljak azért, hogy nekem legyen igazam. :)
2015. dec. 2. 13:14
8/17 anonim válasza:
#7:
#4-es vagyok (17, 13 és 9 éves gyerekekkel), bár úgy tűnik az itteniek fele ért egyet egyenlőre azzal a válaszommal, de egy gyerekre is lehet észérvekkel hatni, megfelelően súlyozva mellette a felnőtt tekintélyét (de persze hiszti esetén a pohár víz a fejre és a nyakleves is működik :-D ) ...
9/17 piroska és a farkas válasza:
lila selyemfestékkel fessetek a fehér ruhára virágokat!
10/17 A kérdező kommentje:
Hát, igen én csaptam már rá amikor kisebb volt, miután ne lehetett vele bírni, de igyekszem ész érvekkel hatni rá
2015. dec. 2. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!