Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ebben az esetben 2 ruhát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben 2 ruhát vennétek vagy egyet?

Figyelt kérdés

Párom családja és az enyém között 600 km távolság van (+ egy országhatár). Mindkét család nagy, egyiket sem szeretnénk rákényszeríteni a hosszú útra, így 2x lesz lagzink. A hivatalos az itt, ahol élünk és ahol a párom családja van,aztán 1-2 hét múlva az én családommal bulizunk egyet.

A kérdés, hogy egy ruha legyen mindkét helyszínen (találtam egyet amibe beleszerettem) vagy rendes esküvői ruha legyen a hivatalos eseményen, a második bulin pedig csak valami alkalmi (vagy egy másik esküvői ruha, pl egy rövid)?

Ti mit tennétek? Én igazából azt szeretném, ha a családom az álomruhában látna, de nem lenne hülyeség 2x (ugyanazt az) esküvői ruhát felvenni?

2015. máj. 2. 22:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem simán felveheted ugyanazt a ruhát kétszer. Ugyanazt ünneplitek. Meg a te napod.
2015. máj. 2. 22:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
miért lenne hülyeség? ez a ti esküvőtök, úgy csináld, ahogy nektek jó :)
2015. máj. 2. 22:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy te és a vőlegényed szeretnétek.

A te rokonaid is biztos szeretnének látni az igazi esküvői ruhádban.

2015. máj. 2. 23:51
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jo erzes lenne ujra felvenni az alomruhat. :) nem lenne hulyeseg egyaltalan.
2015. máj. 3. 03:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
még azt is megteheted, hogy egyik helyen legyen a polgári, másikon a templomi.
2015. máj. 3. 03:23
 6/8 anonim ***** válasza:
én ha megengedhetném magamnak, tuti 2 ruhát vennék. egy "igazi" esküvős, nagyabroncsosat az esküvőre, egy szolídabb, rövid/testhez simulót pedig a bulira.
2015. máj. 3. 07:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Jó érzés lehet kétszer fölvenni az álomruhát. Biztos örülnél ha mindkét család látna benne. A bulira lehet hogy két különböző ruhát húznék később. Az álomruhához is lehet két teljesen különböző álomfrizurát csináltatni.
2015. máj. 3. 10:01
 8/8 A kérdező kommentje:

Nem abroncsos a ruha. Kb ilyen, csak rövidebb uszállyal: [link]

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát! :)

2015. máj. 3. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!