Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Koszorúslányt hogy vennétek rá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Koszorúslányt hogy vennétek rá?

Figyelt kérdés
A hugom eldöntötte, hogy neki lila koszorúslány ruha kell, de a méretében NINCS, nem szeretnék rengeteg pénzt kiadni azért, hogy ő egyszer felvegye, de találtam nagyon szép fehér ruhát a méretében, ami még jól is állna neki, hogy vegyem rá? 9 éves
2015. dec. 2. 11:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Vatera, egyéb hely esetleg?
2015. dec. 2. 16:32
 12/17 anonim ***** válasza:
66%
Én lehet beleegyeznék a lila ruhába, ha annyira szeretné, csak egy másikba. Ugyanazt a ruhát, amit a hugod kinézett, nem tudnátok megvarratni? Keressetek valami jó és olcsó varrónőt.- Ne kifejezetten olyat, aki menyasszonyi v. alkalmi ruhákat varr, mint fő profil, hanem egy egyszerű, de ügyes varrónőt. Hidd el meg fogja tudni varrni a ruhát, szép lesz, és nem lesz drága. Csak a példa miatt írom: Én a héten vettem anyagot a menya ruhához (muszlim) 4600 forintért. Csipke lesz még rajta, de az van otthon, így az ingyen van, a varrónő már megnézte, azt mondta, fel tudja használni. A varratás az anyagköltséget nem számítva a varrónő szerint kb. 12 ezer forint lesz. Ez egy vintage stílusú abroncs nélküli menyaruha lesz. Kicsi (XS-es) méretem van. Szerintem egy jó varrónő, aki nincs magától elszállva, anyagköltséggel együtt, pár ezer forintért varrna a hugodnak ruhát. Személyes véleményem egyébként, hogy szerintem szebb is, ha a koszorús lány ruhája szines, és a menyasszony van fehérben. Valószínű a fehér ruha is kerülne annyiba, amennyiért a lilát megvarratnád.
2015. dec. 3. 07:18
 13/17 anonim ***** válasza:
58%

Figyelj, nem kell adni a hisztijére. Ha felveszi, lehet koszorúslány, amennyiben nem hajlandó, akkor marad sima kísérő.

Ez csak ennyire egyszerű, nehogy már ő dirigáljon!

2015. dec. 3. 07:59
 14/17 A kérdező kommentje:
Sajnos nem is áll jól annyira rajta a lila ruha. De ez a ruha varratás ez lehet nagyon jó ötlet :) KÖSZÖNÖM
2015. dec. 3. 12:32
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

szerintem is lehet rájuk hatni, az én 10 éves unokahúgom, azt mondta, olyan ruhát vesz fel amit én szeretnék :D hát megzabálom azt mondtam :D

(mutattam neki egy roppant csúnyát, giccsest és még arra is azt mondta, hogy "ha ezt szeretnéd") >3 Imádom :)

2015. dec. 7. 08:35
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
fordítva <3 :DDDD
2015. dec. 7. 08:35
 17/17 piroska és a farkas ***** válasza:
igen, egyébként én is azt gondolom, amit vki írt, h meg kell ezt fordítani. Akkor lehet koszorúslány, ha felveszi az általad választott ruhát. ha nem, akkor nem. majd lesz más. De ha neked mindegy a szín, és valoban a varratás is megoldhato, az is jo, csak te dönts, és ne ő.
2015. dec. 7. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!