Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miből mennyit vennétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből mennyit vennétek?

Figyelt kérdés

Találtam egy nagyon jó oldalt ahol nem is olyan drágán juttok be esküvői dekorációhoz szükséges kellékekhez. Az első képen az lesz ami az elképzelésem a második kép ahol meg szeretném valósítani. Úgy gondoltam a mennyezetre vennék virág gömböket, azt le lógatnám és a falra tennék szatént vagy orgonzát ebből mennyit vennétek ? 70-80 fős lagzi lesz. Ügyes csapattal rendelkezem, ezért csinálom magam. Szalvétát mennyit vegyek ? Szék masnihoz mennyi anyagra lenne szükség ? és az asztali futókból is mennyi kellene ? Előre is köszönöm válaszaitokat.

[link]

[link]

Sok ötletem van csak sajna nem tudom behatárolni mennyit is vegyek :)

2014. máj. 9. 21:48
 1/5 anonim ***** válasza:
61%

A székszoknyákhoz székenként 1.5- 2 m anyag kell. De utána mit kezdesz velük? A falra szükséges anyag mennyiség függ a falak magasságától, és a terem mérteitől is. De ha kiadsz ezért többszázezret, hova teszed később?

Természetesen a te dolgod, hogy mire költöd a pénzedet, de én ilyen felesleges dolgokra nem költenék. Nem ettől függ a lakodalom sikere. Legyen jó kaja, jó zene, akkor a vendégek is jól érzik majd magukat. A székszoknyák inkább zavaróak.

2014. máj. 9. 22:15
 2/5 anonim ***** válasza:
74%

Szalvéta:

80 főre 100-at a díszből( 50-es csomag általában, olcsóbb, mintha szálra rendelnéd akárhonnan)

Hiába a kép, a méretet nem lehet ennyiből tudni.. Mérd le( én is azt csinálta... Vittem a 20 mes mérőszalagot, és mértem mindent)

Lelógó dísz:

Hány hely van ahol rögzíteni lehet, aszerint egyenletesen elosztva..

Székmasnihoz ne anyagot vegyél, hanem berelhszékszoknyát masnival, ha mégis, mérj le egy széket mekkora, és megegyszer annyi a masnival kb egy kisitbehet lefele csalni..

Asztali futók:

Hány asztal? Annak mennyi az átmérője, meddig ér le a terítő? A futó isegyen addig, de minimum 20-30 cm mindkét oldalon

2014. máj. 9. 22:19
 3/5 A kérdező kommentje:
A székszoknyát adja az étterem meg a terítőket is. Csak a díszeket kell vinnem meg a masnikat. Majd le mérek mindent, kör asztalok lesznek.
2014. máj. 9. 22:42
 4/5 anonim ***** válasza:
81%

A masnihoz 2 metert kell szamolni, de ha lelogot szeretnel, akkor fel metert. Olcsobban kijossz, ha nem masnit veszel, hanem organza tekercset es azt vagod fel. Ennek nem lesz beszegve az oldala, de fel lehet tenni ugy, hogy ne latszodjon.

Az asztal futojat merd le, de atlagosan az is 2,5 meter. Ha kicsit szelesebbet veszel, mint a masni, akkor jobban mutat. A masni altalaban 23 cm korul van, a futo 36 cm korul.

A falra valot ugy kell szamolni, hogy lemered ahova rakni akarod es raszamolsz plusz 20%-ot, ez fogja adni az eseset.

2014. máj. 10. 00:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Elozo vagyok, most nezem, hogy a fel meter az 2 es fel meter lett volna :)
2014. máj. 10. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!