Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vennetek karikagyűrűt nemescélból?
Olyat szeretnék ami arany és ezüst színű.
Mennyire tartós az ilyen gyűrű színe?
Láttam pár ezer forint egy ilyen gyűrű
Évekig ugyanolyan lesz?
Mik a tapasztalatok?
Nem, ha folyamatosan hordod, akkor nem egészen 1 év alatt megkopik, pl az aranyozás.
Ha már nemesacél akkor, hagyjátok saját színében, úgyis vannak nagyon szépek, és akkor tartósabb.
szerintem ritka ronda, csúnyák az ilyen gyűrűk
ócska, olcsó és igénytelen hatást keltenek.
Nem vennék ilyet soha, inkább spórolnék egy vékonyabb aranyra.
Ne vedd sértésnek, de bizony a házassághoz pénz kell, nem csak az érzelmek. Ha már a karikagyűrűk megvásárlása gondot okoz, miből akartok megélni majd?
Nekem volfrám-karbid gyűrűnk lesz, majd meglátjuk, mennyire lesz tartós.
Mellesleg attól, hogy pl. egy drágább gyűrűre nem telik egy párnak (és harmat vékony aranyat meg nem akarnak, vagy csak szimplán nem is tetszik nekik), még lehetnek önellátóak, nem értem, hogy jön ide az, hogy akkor ne is házasodjanak...
megkopik. Valaki írta a wolframot. MEG NE PRÓBÁLJÁTOK! SENKI!! olyan a színe, mint az anyacsavarnak :( és nagyon vastagok is... nekünk csütörtökön ért ide a karikagyűrű pár (volfram), sírva fakadtam...
mi ezüstöt vettünk végül, ródiumosat, még mindig ugyan olyan szépek. Be kell menni boltokba, és sokkal olcsóbban találsz (ezüstöt), mint ha valahonnan rendeled. Amit mi kinéztünk, rendelősbe 20-22E lett volna a pár, így a női 2600, a férfi 3200 volt...
"Ne vedd sértésnek, de bizony a házassághoz pénz kell, nem csak az érzelmek. Ha már a karikagyűrűk megvásárlása gondot okoz, miből akartok megélni majd?"
Gondolom abból, amiből eddig. Mi se vettünk aranyat, mert drágállottunk és nem volt nagyon rá pénz sem a lagzi mellett. Vettünk ezüstöt. Ugyanolyan, mint a fehér arany, csak 190 ezer helyett 18 ezer volt. Még ez is drága mondjuk szerintem. Ne haragudj, én meg inkább veszek egy vastag acélt, sőt ezüstöt mint valami "olcsó", vékony, deformálódó aranyat. Ha neked ilyen fontos, hogy megmutasd, hogy van pénz és nem olcsó gyűrűt veszel, akkor elárulom egy vékonyka arany, az sokkal inkább arról árulkodik, hogy csóró az illető, de fel akar vágni, hogy akkor is aranyat vett. Főleg, hogy ha mondjuk ötvösnél csináltatod az acél karikagyűrűpárt, akkor egyes ötvösöknél 80 ezertől indul a pár. Azért szerintem ez egyáltalán nem az igénytelen csóri olcsó kategória.
Mi ideiglenesnek szántuk egyébként és úgy gondoltuk, hogy a házassági évfordulóra veszünk egy pár normális, vaskosabb aranyat, de nagyon gondolkodok rajta, hogy kell-e, mert kb. sose vesszük fel.
Egyébként kérdező, a futtatott az sose marad ugyanolyan évekig, csak ha nem hordod. így is, úgy is lekopik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!