Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Vennetek karikagyűrűt nemescél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vennetek karikagyűrűt nemescélból?

Figyelt kérdés

Olyat szeretnék ami arany és ezüst színű.

Mennyire tartós az ilyen gyűrű színe?

Láttam pár ezer forint egy ilyen gyűrű

Évekig ugyanolyan lesz?

Mik a tapasztalatok?

2013. szept. 23. 16:06
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

KÖSZÖNÖM mindenki válaszát.

igazából arany gyűrűt akarunk és ezek után az is lesz csak itt olvastam többen írták másik kérdésnél hogy nemesacél vagy titanum gyűrűjük van. Azért gondoltam megkérdezem azok milyenek de látom nem érdemes azt venni..

Kedves 5-ös válaszoló.

az tisztán látszik a válaszodból hogy nektek bőven van pénzetek ezzel nincs is gond örüljetek neki. De nem minden ember gazdag ebben a világban. És képzeld el van miből élnünk nem vagyunk csórók,viszont nem szeretnénk aranygyűrűt venni 200ezerből mert azt a pénzt igen nem szégyellem hónapokig kell összegyűjtenünk.

Az esküvő árát a lagzit stb meg évekig kéne.

És szerintem nem függ össze a pénz az érzelmekkel a szerelemmel az esküvővel.

Szeretjük egymást ezért szeretnénk összeházasodni és a lehető legkevesebb pénzből- nem értem nem tudom felfogni ez egyes embereknek miért okoz problémát

Nem attól lesz a mi legszebb napunk az életben mert 2-3 milliós lagzit csapunk...

2013. szept. 24. 09:26
 12/12 anonim ***** válasza:

Én nem vennék, mert eleve a nemesacélt sem tartom szépnek (túl rideg, éles színe van), na de a 2 eltérő színűt meg végképp nem, abszolút nem találom szépnek vagy ízlésesnek.

Egyébként nem lesz ugyanolyan évekig, mivel ezeken a gyűrűkön bevonat van, ez kopik.

2013. szept. 24. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!