Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti vennétek a vőlegénynek használt mellényszettet?
Azért kérdem, mert azért nem a legdrágább momentum, van olyan, aki használtan veszi?
Lassan egy éve árulom a páromét, de sehol semmi vevő, pedig nem volt olcsó, és olcsón eladnám...
Már arra gondoltam, hogy az ilyen, esküvőt tekintve apróbb kiadásokkal nem spórolnak... :(
Küldesz képet? Mekkora méret?
Pont venni akarunk.
Próba nélkül amúgy én sem merném megvenni...de simán lehet használt...hiszen egyszer volt valakin, a vőlegényem sem szándékozik többször viselni
Mellényt nem,mert egy ingben is melege volt,csak a szertartásra vette fel az öltönyt,mellényt nem akartunk.
De a használtsággal semmi baj nincs,a menyasszonyi ruhámat apródon találtam :)
(kölcsönzőben háromszor annyiért majdnem ugyanolyat láttam,és az is használt)
Mi a MR.SALE-ba vettuk a ferjem ruhajat az eskuvore.
Ajandekba kaptuk a ket nyakkendot es a ket inget. Igy fizettunk 60ezer forintot, ami eleg barati ar, ha megnezed a tobbi helyet, ahol eskuvoi oltonyoket arulnak.
Azota is ott vasarolunk neki a hivatasa miatt.
Legutobb is harom oltonyt vettunk es csak 22ezret hagytunk ott.
En spec. tuti nem vennek hasznalt ruhat az eskuvonkre. Nem is vettunk.
Hiaba csak evyszer van rajtad .. Azert ez az esemeny megis csak orok es eletreszolo. Mi nem sporoltunk semmin sem, csak korbeneztunk az arakat tekintve. Mindent az igenyeink szerint csinaltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!