Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arra gondoltam, hogy használt ruhát vennék. Szerintetek jó ötlet?
Én is olyan ruhát kölcsönöztem ki a nagy napra, ami már legalább 5 menyasszonyon rajta volt.
Ugyan olyan fehér volt és szép, mintha még senkin nem lett volna.
Engem ez a tény cseppet sem zavart. De vannak, akik ragaszkodnak ahhoz, hogy csak rajtuk lehessen a ruha elsőnek.
Nekem nem az az első szempont, hogy használt vagy új (mert ha rendesen ki van tisztítva, esetleg ha szükséges "fel is van újítva", akkor egy használt is lehet gyönyörű), de ha ugyanazért az árért újat kapok, akkor természetesen ez utóbbit választom. És mivel már megfordultam egy pár szalonban, láttam ilyenekre példát. Voltak több 100 ezerért "használt", többször hordott ruhák más helyen pedig voltak 60-70 ezerért újak, vagy harmadik lehetőségként szintén ilyen áron (60-70 ezerért) egyéni elképzelés alapján (munkaköltséggel!!) varratni is lehet már. Szóval, én valószínűleg maradok az újnál vagy a varratásnál, de még nem akarom elkapkodni. :)
Ettől függetlenül természetesen nem zárkózom el a használt ruhák elől sem, de például hirdető oldalakról nem mernék én sem menyasszonyi ruhát vásárolni, hiszen felpróbálni sem lehet. De ha mégis és esetleg igazítani kell, akkor meg varrónőt kell keresni, stb-stb. A szalonokban meg alapból vállalják az igazítást is (sőt, a legtöbb helyen benne van a vételárban/bérleti díjban).
Kb 1,5 hete láttam a Hádában egy gyönyörű, hibátlan menyasszonyi ruhát 6.000 ft (!!!!!)-ért!
Csak sajnos nem állt jól az a fazon :(
Ha azt nézed, akkor a kölcsönzött ruha is lehet használt, tehát miért ne? :)
Netről nem rendelnék szívesen ruhát, bár újat sem... Nehogy hibás legyen, vagy foltos, amiről elfelejtenek "tájékoztatni", illetve felpróbálni sem árt! Egyébként semmi gond nincs vele szerintem. Egy menyasszonyi ruha általában minden nőnek egy alkalmas és úgy vigyáznak rá, mint a hímes tojásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!